LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde-Leonoras okända sorg under årets TV4-inspelning

28 okt, 2018 
AvStina Dahlgren
Bonde-leonoras okända sorg
Leonora Vilhelmsson är med i Bonde söker fru igen efter förra årets uppbrott från Louise Eriksson. Nu berättar hon att hon inte var helt redo att börja dejta när inspelningarna satte igång. ”Det var en rätt så tuff vecka känslomässigt”, säger hon.
Annons

2017 var ett turbulent år för bonden Leonora Vilhelmsson, 41. Hon hittade kärleken redan innan Bonde sökte fru satte igång och valde att hoppa av programmet. Hon och Louise Eriksson förlovade sig strax därefter, och de flyttade ihop på Leonoras gård i Blekinge. Några månader senare kom chockbeskedet – Sveriges då hetaste kärlekspar hade brutit upp. I år får Leonora en ny chans i programmet och kommer att vara en av de bönder som söker efter den rätta i programmet Kärlek åt alla på TV4 play.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag fick chansen när det blev ett avhopp så det var ju bara att köra på, säger Leonora och skrattar.

Trots en tung period av hjärtesorg har hon inte gett upp drömmen om att hitta en livspartner som kan bo ihop med henne och dottern Mollie, 7. Men att spela in en säsong till så nära inpå en bruten förlovning var inte lätt.

– Tittar jag tillbaka på veckan i Siggesta så var jag inte helt redo eller helt läkt. Jag var väldigt skör och kände att jag ville så gärna känna, och det kan framkalla jättemycket känslor sedan förra året så det var en rätt så tuff vecka känslomässigt, berättar hon.

Annons

Inspelningarna hjälpte henne dock att gå vidare och hon är glad att hon vågade ge programmet, och kärleken, en chans till. Att börja dejta igen gjorde att hon tvingades bearbeta sina egna känslor på ett sätt som hon inte hade gjort annars.

– Det var kvinnor i alla åldrar och modeller och ändå skulle man försöka få alla att känna sig trygga i min närhet. Man fick ju jobba mycket med sig själv för att få dem till att må bra och känna sig trygga. Det har varit en lärorik tid helt klart.

Idag har hon och Louise ingen kontakt alls. Leonora har ingen aning om hennes ex ens vet om att hon ska vara med programmet igen. Hon säger att det som hände förra året trots allt har gjort henne starkare, och hon är redo för nya äventyr.

– Jag mår jättebra idag, Der är klart att jag är jätterädd att mina sår ska öppnas och jag kommer skydda mig så gott jag kan men man får inte stänga av helt, då är man förlorad. Det är bara till att känna och njuta, säger Leonora Vilhelmsson.

Bonde söker fru sänds onsdagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

Se bonden som hoppade av i år:

FOTO: IBL

Annons