Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Bonde-Leonoras kritik mot Bonde söker fru-deltagare: "Äcklad"

04 nov, 2018 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Leonora Vilhelmsson kritiserar deltagare i Bonde söker fru.
Leonora Vilhelmsson deltar i år i Bonde söker fru – kärlek åt alla. Men när hon fick se det senaste avsnittet blev hon förvånad över hur vissa deltagare betedde sig.
Annons

Leonora Vilhelmsson, 41, var en av deltagarna i Bonde söker fru förra året, men hon avbröt sin medverkan då hon hittade kärleken innan inspelningen hade börjat. Men tyvärr blev inte kärleken långvarig och nu är hon tillbaka i TV4:s populära kärlekssåpa Bonde söker fru igen. För 13:e gången i rad är det programledaren Linda Lindorff som hjälper ensamma bönder att hitta kärleken.

Leonora Vilhelmsson dök upp Bonde söker fru redan förra året, men hoppade av efter bara två avsnitt då hon hittade kärleken hos en av sina brevskrivare, Louise Eriksson. Någon månad senare förlovade de sig, men kärleken höll inte och förhållandet tog slut. Men Leonora har inte gett upp hoppet om att träffa den rätta och i år är hon tillbaka i TV4:s program Bonde söker fru – kärlek åt alla.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Under hösten har Leonora sett avsnitten av Bonde söker fru. I onsdags la hon upp ett blogginlägg där hon hade starka synpunkter på vad som hänt i programmet.

Annons

Under gårdagen när jag tittade på 6:e avsnittet av programmet Bonde söker fru -Kärlek åt alla-  blev jag både bestört och äcklad“, skriver Leonora Vilhelmsson på sin blogg.

Hon fortsätter:

Jag kan inte förstå hur man kan bete sej så lumpet mot andra människor. Vuxna karlar som inte kan uppföra sej. Jag skulle vilja använda alla fula ord jag kan komma på men nä, jag är större än så.

Vad Leonora Vilhelmsson syftar på framgår inte i inlägget. Men Leonora skriver att hon är glad att hon inte behövde bevittna händelsen och istället fick tillbringa tiden med sin dotter.

FOTO: IBL

Annons