Artikeln innehåller reklamlänkar

Bonde-Leonoras kritik mot Bonde söker fru-deltagare: "Äcklad"

Leonora Vilhelmsson kritiserar deltagare i Bonde söker fru.

Leonora Vilhelmsson deltar i år i Bonde söker fru – kärlek åt alla. Men när hon fick se det senaste avsnittet blev hon förvånad över hur vissa deltagare betedde sig.

Leonora Vilhelmsson, 41, var en av deltagarna i Bonde söker fru förra året, men hon avbröt sin medverkan då hon hittade kärleken innan inspelningen hade börjat. Men tyvärr blev inte kärleken långvarig och nu är hon tillbaka i TV4:s populära kärlekssåpa Bonde söker fru igen. För 13:e gången i rad är det programledaren Linda Lindorff som hjälper ensamma bönder att hitta kärleken.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Leonora Vilhelmsson dök upp Bonde söker fru redan förra året, men hoppade av efter bara två avsnitt då hon hittade kärleken hos en av sina brevskrivare, Louise Eriksson. Någon månad senare förlovade de sig, men kärleken höll inte och förhållandet tog slut. Men Leonora har inte gett upp hoppet om att träffa den rätta och i år är hon tillbaka i TV4:s program Bonde söker fru – kärlek åt alla.

Under hösten har Leonora sett avsnitten av Bonde söker fru. I onsdags la hon upp ett blogginlägg där hon hade starka synpunkter på vad som hänt i programmet.

Under gårdagen när jag tittade på 6:e avsnittet av programmet Bonde söker fru -Kärlek åt alla-  blev jag både bestört och äcklad“, skriver Leonora Vilhelmsson på sin blogg.

Hon fortsätter:

Jag kan inte förstå hur man kan bete sej så lumpet mot andra människor. Vuxna karlar som inte kan uppföra sej. Jag skulle vilja använda alla fula ord jag kan komma på men nä, jag är större än så.

Vad Leonora Vilhelmsson syftar på framgår inte i inlägget. Men Leonora skriver att hon är glad att hon inte behövde bevittna händelsen och istället fick tillbringa tiden med sin dotter.

Istället tittar jag tillbaka på sommaren med en tacksamhet över att jag fick slippa uppleva händelsen live. För medans dessa “vuxna” män betedde sej väldigt respektlöst mot kvinnorna i sin omgivning så befann jag mej lyckligt ovetande på Jockarpsmark ihop med den vackraste lilla människan på jorden“, skriver Leonora Vilhelmsson.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Leonoras okända sorg under årets TV4-inspelning

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!