Artikeln innehåller reklamlänkar

Bonde-Leonora Vilhelmsson i tårar efter beslutet i TV4: ”Tungt”

Leonora Vilhelmssons svåra val i Bonde söker fru  – kärlek åt alla.

Det är dags för Leonora Vilhelmsson att skicka hem en av sina brevskrivare i Bonde söker fru – kärlek åt alla. Beslutet blir svårare än Leonora trott – och långt mer känslosamt.

Leonora Vilhelmsson, 41, har blivit en av de mest populära Bonde söker fru-profilerna. Detta trots att hon under sin medverkan i programmet förra året bara var med i två avsnitt.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Leonora Vilhelmsson avbröt sin medverkan i Bonde söker fru 2017 då hon hittade kärleken hos en av sina brevskrivare redan i första avsnittet. Hon hoppade av programmet och hann även förlova sig. Men tyvärr blev inte kärleken långvarig och nu är hon tillbaka i TV4:s populära kärlekssåpa. Det är 13:e säsongen som Bonde söker fru hjälper ensamma bönder att hitta kärleken under ledning av programledaren Linda Lindorff, 46.

I årets säsong är Leonora Vilhelmsson med i Bonde söker fru – kärlek åt alla. I onsdagens avsnitt är det dags för Leonora att fatta ett stort beslut. Hon måste nämligen välja vilka två brevskrivare hon vill tillbringa mer tid med. Därmed måste hon skicka hem en av sina brevskrivare –  något som Leonora inte sett fram emot.

Under onsdagen är det tre brevskrivare som Leonora ska välja bland och hon lider kval över beslutet som hon ska fatta.

– Jag har verkligen tagit chansen att dejta olika typer av tjejer. Jag vill ha ett odramatiskt, händelserikt liv och det tror jag att jag skulle ha kunnat få med allihopa av de här tjejerna. Jag tvivlar inte ett dugg på det, säger Leonora Vilhelmsson i Bonde söker fru – kärlek åt alla.

Inför valet är hon orolig för att göra någon av sina brevskrivare ledsen.

– Det är jättejobbigt det här valet. Man vill ju inte såra någon annan, så är det ju, säger hon i en synk.

I klippet kämpar Leonora Vilhelmsson mot tårarna när hon tänker på att hon måste skicka hem en av de kvinnor som är på gården för att träffa henne.

– De här tjejerna har kommit hit för att träffa mig. De kan ju också gå in i det här och tro att jag är kvinnan i deras liv. Och när jag då talar om för dem att jag inte känner så, det är tungt. Just nu gillar inte jag de här reglerna, riktigt, säger Leonora Vilhelmsson.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Leonoras kritik mot Bonde söker fru-deltagare: ”Äcklad”

LÄS OCKSÅ: Bonde-Leonoras okända sorg under årets TV4-inspelning

FOTO: TV4, Ibl

SENASTE NYTT!