LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde-Jimmy Olofsson om utmaningen i relationen med Emelie

03 jan, 2020 
Jimmy Olofsson och Emilie Åström från Bonde söker fru 2019.
Jimmy Olofsson har nu skapat ett liv tillsammans med Emelie Åström som blev hans slutval i TV4:s Bonde söker fru 2019.
Emelie har smått börjat flytta upp till Jimmy i Ankarvattnet, men allt verkar inte gå lätt som en plätt.
Nu berättar Jimmy Olofsson i en intervju med Hänt om tiden som kärleksparet tillbringar ifrån varandra.
Annons
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"Brand logo
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"

Köttbonden Jimmy Olofsson, 37, och Emelie Åström, 32, blev ett par i och med TV4:s succéprogram Bonde söker fru. Under hösten fick vi följa turturduvornas kärlekssaga som visade sig ge ett lyckligt slut i programmet, och samtidigt en fantastisk början till deras gemensamma liv.

Kärleken flödar på som aldrig förr mellan Jimmy och Emelie. De har stora planer för framtiden som innehåller både hus och barn. Ja, det är en nöjd köttbonde som Hänt får tag i under mellandagarna. Han har firat jul med kärleken Emelie, och de har haft det fantastiskt.

”Hon jobbar ju längre perioder”

Men livet tillsammans är inte så lätt alltid. Nämligen berättar Jimmy att de tillbringar den mesta tiden isär. Emelie som arbetar som dekoratör jobbar fortfarande till stor del i Stockholm, vilket gör att hon inte kan vara uppe i Ankarvattnet hos Jimmy fulltid.

– Tanken är att flytta upp jobbet så mycket som det går hitåt i framtiden. Men just nu så är det som det är ju, innan hon hittat sitt jobb här, säger Jimmy Olofsson till Hänt i en exklusiv intervju.

Annons

Men kärleksparet har en lösning på distansen som fungerar fint för dem.

– Hon jobbar ju längre perioder där nere, fortsätter Jimmy till Hänt och berättar att hon sedan åker upp till honom och är ledig resterande tid.

Vet inte vad framtiden visar

– Huset har vi jobbat med rätt mycket nu. Vi bygger nu och det är till sommaren som själva bygget kommer igång, säger Jimmy.

Vad gällande drömmen om gemensamma barn i framtiden så finns den. Men för tillfället så är det husbygget som prioriteras.

– Ja, alltså såklart. Den diskussionen har såklart kommit upp eftersom Emelie inte har några barn, avslöjar Jimmy för Hänt och fortsätter:

– Det är huset som är den stora grejen just nu. Sen vad framtiden visar det vet man ju inte.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons