Bonde-Ellinors egna ord om tuffa tiden med Filip – nu berättar hon

Bonde-Ellinor, Filip

Vägen för Ellinor Eke Göransson och bonden Filip Nilsson har inte varit spikrak.
Nu berättar Ellinor om den tuffa tiden med Filip.
”Mycket känslor”, skriver hon.
Bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Ricklings kärlekssaga
0:46

Efter reklamen: Bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Ricklings kärlekssaga

(0:46)

Slå på ljud

Ellinor Eke-Göransson och bonden Filip Nilsson fann varandra i förra årets säsong av Bonde söker fru. Men vägen dit var inte helt enkel.

Under slutvalet valde nämligen Filip brevskrivaren Lina Larsson istället för Ellinor, och de två åkte iväg på en resa tillsammans.

Men när programledaren Linda Lindorff besökte gården några månader senare visade det sig att det hade tagit slut mellan Filip och Lina, och att Filip hade tagit upp kontakten med Ellinor istället.

Nu ser Ellinor tillbaka på den turbulenta tiden!

Ellinor Eke-Göransson om att ta tillbaka Filip efter händelsen

I sista avsnittet av Bonde söker fru berättar Ellinor att hjärtat slog hårt när Filip hörde av sig igen. Hon var beredd att konfrontera honom för allt som hänt, men förstod sedan hans sida av det hela när han började förklara.

I avsnittet berättar hon däremot att det inte var en självklarhet att ge honom en andra chans.

Farmen-Monika Ostrowska om relationen till de andra deltagarna på gården

Se klippet här!

– Det har aldrig varit en självklarhet att springa rakt in i hans famn, absolut inte. Men han har gjort allt för att få mig att få tillbaka tillit för honom och verkligen bekräftar mig och visar mig varje dag, hela tiden, att det är mig han vill vara med, säger hon i programmet.

Bonde-Ellinors egna ord om tuffa tiden med Filip: ”Mycket känslor”

Idag lever de tillsammans på Filips gård och verkar minst sagt lyckliga med varandra.

På Instagram skriver Ellinor nu om tacksamheten över att de trots allt vågade lyssna på sina hjärtan och satsa på varandra.

”Så mycket känslor i en och samma bild…Jag är så glad att vi vågade välja varandra trots en tuff start. Och som så många av er redan påpekat - det var nog menat att det skulle bli såhär”, skriver hon under en bild på de två.

Och i kommentarsfältet är det många som hurrar för deras kärlek samtidigt som de säger att de var säkra på att det skulle bli de tillslut.

”Redan på speeddejten sa vi ”det är klart, det är Ellinor som är hans slutval””, skriver bland annat en person varpå en annan håller med:

”Kemin syntes på speed dejtingen. Blicken Filip hade när du först kom in och sedan när du gick ut genom dörren. Den blicken magisk full av kärlek.”

”Det är inte lätt att dejta så många kvinnor på en gång och kunna solla i alla de känslorna. Eloge till dig Ellinor för att du kunde handla med den situationen så fint och så kärleksfullt och sedan ta emot det vackra som han kom med när han kom till sans med sina känslor. Det är stort.Jag tycker det är fantastisk att få följa er, ni är stora förebilder”, skriver en trejde.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN