LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bobby anklagar Whitney Houston för drogerna

13 jul, 2016 
Anja Nilsson
Bobby Brown påstår i en ny intervju att Whitney Houston gjorde honom drogberoende och inte tvärtom.
Annons

Bobby Brown, 47, har länge ansetts vara den som gjorde den nu avlidna sångerskan Whitney Houston drogberoende. Men nu påstår han att det i själva verket var tvärtom. Innan han träffade henne, så rökte han “bara” gräs och drack alkohol, berättar han i talkshowen Men of´90s.

– Vi tog droger tillsammans. Det var ingen introduktion för henne, hon visste redan saker om droger.

Whitney Houston
Whitney Houston dog 11 februari 2012.

Han fortsätter förklara varför de blev beroende.

– Har man mycket pengar finns det mycket man kan göra och som man blir erbjuden. Du kan antingen falla för det eller inte falla för det. Tyvärr föll vi båda för det.

Annons
Bobby Brown
Bobby Brown och Whitney Houston var båda knarkare.

Michael Houston, bror till Whitney stöttar Bobby, och har själv tagit på sig ansvaret för hennes drogberoende. I en intervju med Oprah år 2013, berättade han ångerfullt att han var den första person som Whitney testade kokain och crack med på 80-talet. De förstod inte hur farligt det var med droger på den tiden, menar han.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons