Bob Geldof om sorgen efter dottern: "Det är klart jag klandrar mig själv för Peaches död"

Peaches Geldof dog för ett halvår sedan av en heroinöverdos. Nu berättar pappa Bob Geldof om den brutala sorgen. "Gjorde jag allt jag kunde?"

Det var den 7 april i år som tv-stjärnan och rockdottern Peaches Geldof hittades död i sitt hem i England. Enligt de toxikologiska tester som togs i samband med obduktionen av kroppen dog Peaches till följd av en heroinöverdos. Pappan och musikern Bob Geldof, 63, var väl medveten om dotterns missbruk och försökte hjälpa henne.

One Young World summit

“Man ältar och ältar….” Foto: Stella Pictures

– Självklart visste jag om det och självklart gjorde vi mer än att prata om det. Hon var väldigt smart. För smart. Hon visste hur livet borde ha varit och, Gud välsigne henne, hon försökte verkligen nå dit. Men hon klarade det inte, säger han till ITV.

Han sörjer sin älskade dotter djupt och funderar ofta på om han hade kunnat gjort något annorlunda.

Peaches Geldof at the Mark Fast show at opening day of London Fashion Week for Autumn/Winter 2014 in February of 2014, has been found dead at the age of 25

Peaches blev 25 år gammal. Foto: Stella Pictures

– Det är klart jag klandrar mig själv för hennes död. För alla som tittar på det här, som har barn och är förälder, du går tillbaka, går tillbaka, går tillbaka, ältar, ältar och ältar. Vad kunde du ha gjort? Gjorde du allt du kunde?

Peaches blev 25 år gammal och efterlämnade maken Thomas Cohen, 24, och barnen Astala, 2, och Phaedra, 1.