hänt exklusivt

Bluffen i Robinson – nu avslöjar Homayon detaljerna som tittarna inte får se

Homayon

Homayon Sytes bjöds med på lyxmiddag tillsammans med lag nord.
I en intervju med Hänt avslöjar han nu bluffen i Robinson 2022.
– Det var inte...,säger Homayon.
Robinson-Britten om relationen till Valentino Demina: ”Konkurrent”
0:43

Efter reklamen: Robinson-Britten om relationen till Valentino Demina: ”Konkurrent”

(0:43)

Slå på ljud

Robinson-deltagaren Homayon Sytes, 23, är denna vecka lagkapten i lag syd. Detta innebär att han får äran att följa med lag nord som vunnit en lyxig trerättersmiddag av tidigare Robinson-vinnaren Michael Björklund i måndagens pristävling.

Bluffen i Robinson som tittarna inte får se

När Homayon får uppgifter om att det har blivit dags att bege sig mot middagen står det så här skrivet i brevet:

”Lagkapten. Mickes restaurang är redo att öppna. Gör dig festfin och bege dig bort längst stranden där lag nord väntar. Du kommer att veta när du är framme.”

Nu kan Hänt dock avslöja bluffen i programmet. Det visar sig nämligen inte alls varit så enkelt att bege sig till restaurangen. I en intervju med Hänt berättar nu Homayon att han inte kunde gå till platsen där scenen spelades in.

– Nej det var inte på samma strand, såklart inte. Vi åkte båt, säger han till Hänt.

Sanningen om måendet efter trerättersmiddagen i Robinson

Vidare berättar Homayon att middagen var trevlig men att han hellre hade ätit med sitt egna lag. Det visar sig dock att deltagarna fick mer tid att prata med Michael än vad som visas i programmet.

– Vi fick prata med honom lite grann men han var verkligen upptagen med att se till att allt med maten skulle gå rätt till. Men vi pratade med honom en kort stund, det gjorde vi, säger Homayon.

Ett hett samtalsämne under måltiden var hur deltagarnas magar skulle reagera på maten. Nu berättar Homayon vad resultatet blev.

– Jag mådde hyfsat bra men jag kände i magen dagen efter att jag hade lite ont, lite lätt. Men jag åt inte lika mycket som de andra, utan jag åt en normal portion. Men jag minns att några av de andra deltagarna de hade magkramp dagen efter.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN