TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Blondinbellas panik – ljuger för sina barn: "Känns lite fel"

19 apr, 2017 
Malin Ljung
"Ja må hon leva"... Eller? Nu avslöjar Isabella Löwengrip att hon tvingas skjuta upp dotterns födelsedag efter en miss. "Är man världens sämsta förälder om man gör så?!", skriver hon på bloggen.
Annons

Att vara småbarnsförälder är en trollkonst i sig, det kan nog Isabella “Blondinbella” Löwengrip, 26, hålla med. Åtminstone efter senaste dagarnas kaos.

Orsaken är dottern Sallys tvåårsdag som Isabella och maken Odd Spångberg, 28, noggrant planerat genom att beställa presenter på internet och köpa den efterlängtade Spiderman-tårtan. Men snopet nog fick Isabella under tisdagen beskedet att presenterna som skulle levereras inte skulle komma förrän en dag för sent. Detta på grund av alla röda dagar påsken innebar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Det innebär att vi idag står redo med en Spidermantårta men inga leksaker, gah!”, skriver hon på bloggen.

Efter mycket bollande fram och tillbaka har makarna Löwengrip-Spångberg nu kommit fram till en nödlösning:

“Odd och jag kom fram till att vi skjuter på Sallys födelsedag tills på torsdag istället. Är man världens sämsta förälder om man gör så?! Sally vet ju ingenting men det känns lite fel i magen att fira på fel dag. Men hon (och Gillis) skulle nog bli besviken om vi bara kom med en tårta imorgon”, skriver Isabella.

Annons

Hon beskriver hur de vill fira sin minsting med dunder och brak – det vill säga tårta, sång och presenter på morgonen.

Isabella och maken Odd är rörande överens – de skjuter på Sallys tvååårsdag en dag för att kunna ge henne en perfekt födelsedag.

Isabellas ärliga inlägg om födelsedagsknaset har fått närmare 200 kommentarer på bara några timmar, men läsarna står i två läger. Den enda sidan tycker det är helt fel beslut, rätt ska vara rätt:

“Klart hon ska fira sin födelsedag på sin födelsedag. Pinsamt att ens tänka annat. Vad är viktigast? Sallys dag eller presenterna?”, skriver en person.

Medan den andra sidan inte tror att Isabella och Odds familjebeslut kommer orsaka Sally några psykiska men i framtiden:

“Skjut på det en dag. Spelar ingen roll å tårtan håller en extra dag såklart!”, peppar en person.

Annons

“Sally kommer inte att vara traumatiserad och tänka tillbaka på sin tvåårsdag, som blev försenad med 24 h. Minns ni eran tvåårsdag eller? Det finns barn som INTE ALLS får en Spidermantårta eller massa presenter. Det finns föräldrar som skiter fullständigt i när deras ungar fyller. Bellas barn lever i välmående och välstånd, och att försöka få henne att framstå som dålig mamma pga att hon vill fira sin dotter ordentligt med tårta OCH presenterna hon beställt (som säkert slår många andras presenter på fingrarna) är ju pinsamt“, skriver en annan.

FOTO: Stella, Ibl

Annons