TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Blondinbella om övergreppen: "Jag sa ju aldrig nej eller sluta..."

30 mar, 2016 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Isabella "Blondinbella" Löwengrip berättaren att hon själv har råkat ut för sexuella övergrepp i tonåren och ger exempel på hur det kunde gå till.
Annons

Nu öppnar Isabella “Blondinbella” Löwengrip, 25, upp om de sexuella trakasserier och övergrepp som hon har utsatts för.

– Det är vardag. Inte för vuxna kvinnor kanske, men för tonåringar. Som på hemmafester när man vaknar upp och inser att saker har hänt som man inte var med på. Där och då såg man det ju inte som våldtäkter eller riktiga övergrepp. Men som vuxen och som mamma tänker man att vad fan var man med om, berättar hon i podden “Lamotte möter“.

Bloggerskan och företagaren berättaren att hon själv har råkat ut för sexuella övergrepp och ger exempel på hur det kunde gå till.

– Man har med sig varsin häxblandning och spelar öl-spel för att man ska bli full. Man har inte tittat när nattbussarna går hem och man har inga pengar till taxi. Så sover man över där och då händer det något som man inte riktigt vill, men så tänker man att det var ju ändå en sovplats.

Isabella “Blondinbella” Löwengrip berättar vad hon utsatts för tidigare. Foto: IBL

Idag är Isabella gift med Odd Spångberg, 27, mamma till Gillis, 2, och Sally, 12 månader och bor på Lidingö norr om Stockholm. Hon säger i podcasten att hon inte hyser något agg mot killarna.

– Det är hemskt, men jag tänker att de var ju också en del av sin tid. Det är överlag en ålder där man testar gränser. Ingen har hittat sig själv. Man försöker spela ball och passa in från båda håll och då gör man mer än vad man kanske vill för att vara någon. Och killar måste också göra vissa saker för att vara någon.

– Alltså jag sa ju aldrig nej eller sluta. Men om man sover och inte ens har möjlighet att säga ja eller nej. Då är det ju någon form av övergrepp såklart.

Isabella “Blondinbella” Löwengrip är idag trygg hos sin Odd Spångberg. Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons