TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Blondinbella om förföljelsen: "Hon skulle klippa av mina fingrar"

21 okt, 2014 
AvPearl Åkesson
Hon började blogga redan i tonåren och skapade sig snabbt ett varumärke som Blondinbella. Efter ett tag rullade pengarna in – men framgången har även en baksida.
Annons

På sitt CV har Isabella “Blondinbella” Löwengrip, 23, bland annat kläddesigner och författare uppradat, och förutom det har hon även varit med och tagit fram skomärket Flattered, startat upp tidningen Egoboost och tagit fram en egen linje för hår och hudvård. Men trots miljoner på banken, framgång och alltid full fart framåt så finns det även en baksida med att vara en offentlig person. I podcasten “Värvet” berättar entreprenören om livet i rampljuset och hur hon under en väldigt lång tid blev förföljd av stalkers.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– En kvinna bankade mitt i natten på min dörr hemma en gång. Hon skrek genom brevinkastet att hon skulle klippa av mina fingrar och skulle skicka dem till mig, berättar Isabella i podcasten.

– Jag har haft en man som stått och kollat in genom mitt brevinkast under en lång period.

Hon berättar även om en man som ringde henne för att berätta hur han skulle ta med sig en yxa och besöka henne i Stockholm, likaså att hon fått både obehagliga meddelanden med konstigt innehåll.

Några herrar hade sysselsatt sig med att skicka sina vätskor till mig

– Jag får alla typer av vätskor i brevinkastet. Det var nog ett år sen sist, jag fick något från en brandstation. Några herrar hade sysselsatt sig med att skicka sina vätskor till mig.

Numera öppnar Isabellas make Odd, 26, all post och i “Värvet” berättar den forne storbloggerskan att alla galenskaper faktiskt har lugnat ner sig sedan hon gifte sig förra året.

– Sedan jag blev gift har det skrämt i väg många psycho-stalkers. Det har varit många tyvärr, det har varit tufft.

Annons