TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Blondinbella lider av stress: "Det började blixtra runt ögonen"

07 sep, 2016 
Lina Arvidsson
Efter en lång period av stress sa kroppen ifrån. Nu ska Isabella "Blondinbella" Löwengrip varva ner och stöttas samtidigt av sina fans.
Annons

Att driva flera företag och en av Sveriges mest populära bloggar visade sig bli för mycket för entreprenören Isabella “Blondinbella” Löwengrip, 25. När hon fastnade i garaget för att en annan bil ställt sig för nära fick hon en kraftig stressreaktion.

– I vanliga fall bryr jag mig aldrig om småsaker men idag var jag nära att börja lipa på grund av garage-situationen. När jag sedan körde bilen hem så började det blixtra runt ögonen så jag var helt säker på att jag hade en polis som blinkade bakom mig men hjärnan spelade mig ett spratt. Fruktansvärt obehagligt, skriver hon på bloggen.

Isabella “Blondinbella” Löwengrip är stressad.

Isabella skriver att det är dags för återhämtning och balans. Hon ska bland annat ha mobilförbud mellan 15 – 19, gå ut med barnen efter jobbet och ha tydligt avgränsade tider för när hon jobbar och när hon är ledig. Efter att Isabella berättat om händelsen strömmade stödet från hennes läsare in, något som hon uttryckte sin tacksamhet för.

Annons

– Tack för alla kommentarer, det uppskattas. Jag känner att jag har situationen under kontroll vilket är skönt, nu gäller det bara att följa mina regler och lyssna in kroppen, skriver hon.

Bloggerskan har tidigare berättat för Allt om Löpning att hon gärna tränar för att på det sättet kunna stressa ner.

– Jag är ju en person med många bollar i luften och träningen får mig att komma ner i varv, hitta fokus och få ett bättre tålamod. Dessutom har jag en oändlig energimängd i kroppen så jag behöver aktivera mig minst en timma om dagen för att bli lugn på kvällen.

Foto: Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons