LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Blondinbella har en stark önskan: "Få vara gravid igen"

17 aug, 2016 
Hänt
Isabella ”Blondinbella” Löwengrip och Odd Spångberg har fullt ös på morgonen med en 1-åring och 2-åring men det skrämmer inte paret att skaffa fler.
Annons

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 25, har alltid många järn i elden. Nu är det småbarnsliv för hela slanten i villan på Lidingö med maken Odd, 28, sonen Gillis, 2, och dottern Sally, 1, och nyligen köpte hon en ny bil för över 1 miljon kronor, men det blonda energiknippet smider redan planer för framtiden. Hennes önskan att bli mamma igen har hamnar på fjärde plats på listan över de 100 saker som hon önskar att göra.

– Få vara gravid igen, få föda och få amma, skriver hon på bloggen.

När det blir tillökning är osäkert, men Blondinbella har tidigare sagt att hon vill ha två barn till, men det först om 6-8 år.

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip och Odd Spångberg trivs ihop.

Så hon har några år på sig att bocka av de övriga punkterna på listan, och än så länge verkar det gå bra. Hon har redan uppnått 60, även om vissa har visat sig vara svårare än andra:

– På en punkt står det att få “äta god frukost i lugn och ro varje dag”. Det målet är inte det lättaste med en 1-åring och 2-åring hemma men jag försöker.

Blondinbella och maken fick kämpa för att få barn.

– Man tror ju att det ska hända vid första försöket, för det har man varit rädd för hela tiden under tonåren. Sedan inser man att det inte blir så. Det kom som en chock för oss, har hon berättat för Expressen.

Av Linnéa Geijer, Emelie Arvidsson
Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons