TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bloggerskans skräckbild efter behandlingen: "Sjukaste jag provat"

27 okt, 2016 
AvAnaïs González Cruz
Petra Tungården testade en ny skönhetsbehandling inför semestern – men hon blev rätt chockad över resultatet.
Annons

Modebloggerskan Petra Tungården, 28, har precis rest till värmen i Miami med väninnan tillika bloggkollegan Michaela Forni, 27. Och innan resan ville hon passa på att göra fötterna riktigt semesterfina.

På sin blogg berättar Tungården att hon testat produkten “Baby Feet” för en rejäl peeling – och det fick hon minsann. “OMG! Varning för känsliga tittare!” lyder rubriken i det nya inlägget där hon visar upp en bild på fötterna.

Okej, har någon av er provat Baby Feet? Eller tror det är samlingsnamnet för själva produkten. Det är det sjukaste jag provat. Stoppade fötterna i ett par sockor med syra (som jag köpte på Apoteket, hittar inte produkten online hos dem) förra helgen. Nagellacket och allt blektes bort och nu håller på riktigt mina fötter på att falla av as we speak, haha. Herregud, mina fötter kommer ju på riktigt vara babyfötter efter den här behandlingen”, skriver hon och fortsätter:

TÄNK OM JAG INTE FÅR BORT ALL LÖS HUD INNAN MIAMI och måste gå runt så här på stan, haha”. 

Men Petra har inget att oroa sig för. Flera läsare i kommentarsfältet försäkrar att fötterna är som nya efter 3-4 dagar.

Njut av din semester i Miami nu, Petra!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons