LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Efter miljonsuccén med Marko och Irma – nu blir det inget mer

23 apr, 2024 
Marko Lehtosalo och mamma Irma har spelat in två säsonger av populära Marko & Irma. Nu kommer TV4 med ett besked om det blir en ny säsong.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Irma Lehtosalos stora chock – därför missar de firandetBrand logo
Irma Lehtosalos stora chock – därför missar de firandet

Marko ”Markoolio” Lehtosalo, 49, och hans mamma Irma Lehtosalo, 69, har tagit det svenska folket med storm efter deras succé i tv-rutan. I två säsonger har vi fått följa Marko & Irma då de först byggde ett helt nytt hus till Irma, och därefter fixade trädgården.

På tisdagen sänds det sista avsnittet av den andra säsongen, och det många undrar nu är – blir det en till säsong?

TV4:s svar om en ny säsong av Marko & Irma

Marko och Irma har själva inte gått ut med någon information om att de kommer spela in en ny säsong. När Hänt når TV4:s pressavdelning svarar de i ett meddelande:

”Vi återkommer när vi har något att berätta.”

Men vad har då hänt under säsongen som gått?

Sonen Mikko dök upp under säsong två av Marko & Irma

Bland annat har vi lärt känna Irma ännu mer, och en höjdpunkt var när vi fick se hennes andra son Mikko, 40. Irma har ju två andra barn, sonen Mikko och dottern Mirka, 44, som har valt ett liv utanför rampljuset.

Men i ett av avsnitten under säsongen dök faktiskt Mikko upp oanmäld med sina barn för att överaska Irma, något som gjorde henne överlycklig.

– Det var den bästa överraskningen i hela mitt liv, sa hon då i programmet.

Irma och sonen Mikko ses inte så ofta då han är skriven på annan ort norrut, därför blev hon extra glad att det var just han och barnbarnen som kom för att hälsa på.

– Jag är så glad att han är här, jag vill umgås mycket med honom, sa hon då.

FOTO: TV4Play

Annons