Blir det en säsong 2 av Grand designs Sverige? TV4 svarar

Grand designs Sverige

FOTO: TV4, TT
I TV4:s Grand designs Sverige får tittarna hänga med på arkitekturkritikern Mark Isitt som följer sex husbyggen under två år.
Men nu är programmet slut för säsongen.
Blir det en säsong 2?

I TV4:s nya programsatsning Grand designs Sverige så får tv-tittarna hänga med på en resa tillsammans med programledaren Mark Isitt, 54, och flera längtande husbyggare. Det är minst sagt hoppfulla entusiaster som bygger sina drömhus – och vi får hänga med!

Vad är Grand designs Sverige?

Allt är dokumenterat, från första spadtaget till det färdiga huset är helt och hållet på plats.

Programmet är för de som verkligen brinner för arkitektur, men också de som vill ha eller behöver en gnutta inspiration till något annorlunda som kanske sticker ut lite från mängden.

Vad utlovar TV4 till tv-tittarna? Jo, att programmet innehåller storslagen arkitektur, häftiga miljöer och innovativa idéer”.

Mark Issit är arkitekturkritiker och vann Sveriges Arkitekters Kritikerpris år 2018.

Det är han som under två år följt sex olika husbyggen och nu bjudit in tittarna till att hänga med på den resan tillsammans med honom.

– Alla sex villorna har ambitionen att tänja gränserna för vad ett hem är. Människorna som bor här är alla visionärer som i många fall riskerar allt för att infria sina drömmar, har Mark Isitt tidigare sagt om programmet. Han fortsatte med:

– Bortom geggiga byggplatser, övertrasserade budgetar och ödesdigra förseningar hägrar hem som tittarna inte trodde fanns.

Grand designs Sverige
FOTO: TV4

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Så ser Mark Isitts söner ut idag

Säsong 2 av Grand designs Sverige

När Hänt når TV4 om frågan angående en eventuell säsong 2 så verkar det inte finnas ett svar. Pressansvarig Amanda Hjärtmyr kan inte uttala sig om saken utan att exekutiv producent svarat, något som verkar dröja.

Så om det blir en säsong 2 av Grand designs Sverige får helt enkelt framtiden utvisa!

Grand designs Sverige finns att streama på C More och TV4 Play.

LÄS OCKSÅ: Här är alla deltagare i Grand designs Sverige på TV4

LÄS OCKSÅ: 5 saker du vill veta om Mark Isitt – programledaren i Grand designs Sverige

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4