Artikeln innehåller reklamlänkar

Blev mordhotad - Regina Lund om den tuffa tiden i Farmen VIP

Blev mordhotad - Regina Lund om den tuffa tiden i Farmen VIP

I somras spelades Farmen VIP som sänds i TV4 in. Strax innan inspelningarna påbörjades blev Regina Lund mordhotad. Då hon slogs ut av Sigrid Bernson var skådisen därför rädd för att åka hem till Stockholm igen.

Skådespelaren Regina Lund, 51, ställdes mot Sigrid Bernson, 30, i det senaste avsnittet av Farmen VIP. Där fick hon se sig besegrad i en kunskapstävling om hästens anatomi. Och trots att Regina gärna hade stannat på gården tvingades hon lämna tävlingen.

– För mig var Farmen ändå en seger. Jag hade nyligen friskförklarats från cancer och visade mig själv att jag klarade att överleva i en väldigt hård miljö med människor jag inte själv valt att leva med, berättar hon i Aftonbladet.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Våren 2013 insjuknade Regina i bröstcancer. Därefter genomgick hon både en operation och flera tuffa behandlingar. Bland annat fick hon cellgifter. I januari 2014 berättade hon i ett sms till Hänt:

– Tumör och cancer är borta. Jag har fått förebyggande medicin för att förhindra återfall och kombinerar alternativ och alternativ friskvård.

I augusti 2015 kom hon med ett ny glädjande besked till oss:

– Sedan början av sommaren är jag helt cancerfri. Tjoho! Nu ska jag tillbringa min livstid med att vara med min son Wiggo och göra allt det jag tycker är roligt.

Sonen Wiggo, 19, har hon med exet Jan Lindberg, 59, och honom har hon hunnit umgås mycket med sedan dess. Det var dock först för exakt ett år sedan skådespelerskan slutligen friskförklarades helt. Men precis som hon lovade 2015 har hon fortsatt göra saker hon tycker är roliga.

Skönt att få vara på hemlig ort efter mordhotet

En sådan sak var att delta i Farmen VIP. Att hon blev utslagen därifrån av Sigrid var däremot inget hon förvånades över.

– Jag var ju hackkyckling från början så det var lite väntat vem det än hade varit. Men hon och jag är goda vänner nu och har varit ute på lunch nyligen så det är inga ”hard feelings”. Sigrid är den jag träffat igen efter det att Farmen tog slut, förklarar Regina.

Det fanns dock även mer djupt liggande orsaker till att hon verkligen inte ville åka hem till Stockholm igen och helst hade velat stanna på bondgården. Kort innan att inspelningarna av Farmen VIP påbörjades 2018 blev Regina nämligen mordhotad.

– Jag hade varit utsatt en tid i stan så det var en lättnad att få komma ut på landet och vara på hemlig ort, förklarar skådisen.

LÄS OCKSÅ: Regina Lund har brutit förlovningen med fästmannen: ”Det är slut”

LÄS OCKSÅ: Regina Lund om tuffa uppväxten – utan föräldrarna: Grät varje natt

Foto: TT, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN