ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Björn Skifs om Agnes Carlsson – efter kronprinsessans bröllop

25 apr, 2023 
Agnes Carlsson och Björn Skifs
Björn Skifs och Agnes Carlsson sjöng tillsammans på kronprinsessan Victorias bröllop.
Nu berättar Björn om hur relationen mellan de två ser ut efter hedersuppdraget.
– Det var inte på tal, säger Björn till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Uno Svenningssons ord om Björn Skifs: "Fantastisk"Brand logo
Uno Svenningssons ord om Björn Skifs: "Fantastisk"

Björn Skifs, 76, har en gedigen meritlista och har uppnått enorma framgångar i sin karriär. Bland annat fick han äran att sjunga på kronprinsessan Victoria och prins Daniels bröllop år 2010.

Det var tillsammans med Agnes Carlsson, 35, som Björn framförde When You Tell The World You're Mine under det kungliga bröllopet.

Björn Skifs om att sjunga på kronprinsessans bröllop

När Hänt frågar Björn om vad han är mest stolt över i sin karriär finns händelsen med bland meriterna.

Annons

– Jo naturligtvis, sen är det också förstaplatsen på USA-listan och det enda med det andra. Men i stort är jag mest stolt över uthålligheten i karriären. Jag är inte så mycket för nostalgi på det viset. Det är roligare med grejer som händer nu eller ska hända. Men det är kul att ha varit med, säger Björn.

Relationen till Agnes Carlsson efter sången på det kungliga bröllopet: ”Inte setts sedan dess”

Agnes och Björn gjorde fullkomlig succé under sitt framträdande på bröllopet men sedan dess har de inte synts ihop. Nu berättar Björn om hur relationen har sett ut sedan de delade den magiska stunden tillsammans.

Annons

– Jag tror inte vi har setts sedan dess. Det var låtskrivarna som ville att det skulle vara vi två så det var inte på tal om något fortsatt samarbete.

Agnes Carlsson och Björn Skifs
Agnes Carlsson och Björn Skifs uppträdde tillsammans på kronprinsessan bröllop. Foto: TT

Kungen däremot har Björn stött på allt fler gånger, med honom har det blivit en och annan skål.

– Vi har råkat ses en del. På den tiden när vi gjorde Badrock på Öland och så där, varje sommar förr i tiden. Då var de alltid där och stod i Slottsruinens fönster och kollade på våra konserter. Sen brukade vi ses där efter och lite så. De kom förbi då, hälsade och skålade. Men vi har inte umgåtts på det viset, säger Björn.

FOTO: TT

Annons