TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Björn Ranelid i ny bilolycka: "Får se hur kroppen reagerar"

03 maj, 2016 
Johnny Axelsson
Björn Ranelid var chanslös när en annan billist körde in i författaren. Men som tur är klarade han sig undan med lite ryggont.
Annons

Än en gång har Björn Ranelid, 66, varit inblandad i en trafikolycka. Den skånske författaren körde med sin Jaguar hemifrån till lilla Stidsvig för att hålla föredraget “Shaken not stirred” när olyckan var framme, rapporterar Helsingborgs dagblad.

Björn missade en avfart och när han vände kördes han på bakifrån.

– Jag klarade mig undan det hela utan mer än lite ryggont. Den andre föraren klarade sig helt utan skador enligt egen uppgift. Min bil har fått omfattande plåtskador, säger han till tidningen.

Björn Ranelid kunde ta sig vidare oskadd trots krocken med en annan billist.

Bilen med registreringsskylten “RANELID” plåstras nu om hos en bilmekaniker. Men eftersom bara plåten skadats kunde Björn efter olyckan brumma vidare och hålla sin föreläsning.

– Jag kontaktade min hustru per telefon direkt och hon var förstås glad över att jag inte var skadad. Själv är jag glad över att ingen av oss inblandade var skadade!

I april 2012 åtalades Björn för vårdslöshet i trafik efter en bilolycka utanför Tomelilla. Han överklagande i hovrätten, men tvingades ändå betala 40 000 kronor i böter.

Björn Ranelids Jaguar har registreringsskylten “RANELID”.

– Jag trodde aldrig jag skulle behöva uppleva en trafikolycka igen, men nu hände det. Jag får avvakta och se hur kroppen reagerar. Jag vet ju hur illa en pisksnärtsskada kan vara, avslutar han.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons