LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Björn Kjellmans barn – så ser döttrarna och sonen ut idag

04 jun, 2020 
BJÖRN KJELLMAN
Björn Kjellman har två döttrar och en son tillsammans med textilformgivaren och designern Kajsa Aronsson.
Vilka är barnen, hur gamla är de och hur ser de ut idag? Hänt svarar.
Annons
Allt om Björn KjellmanBrand logo
Allt om Björn Kjellman

Björn Kjellman, 56, är en av Sveriges mest folkkära skådespelare och artister. Hans meritlista är minst sagt lång, både gällande filmatisering och musiken.

Några av Björns större huvudroller är i stora filmer som bland annat Adam & Eva, Vägen ut och Klassfesten. Inom musiken gjorde han sig ihågkommen när han tävlade i Melodifestivalen 2006 med bidraget Älskar du livet. Björn och balladen tog sig till en nionde plats i den stora finalen.

På senare tid har tittarna kunnat se Björn Kjellman i SVT:s succéprogram Stjärnorna på slottet, där kända personer berättar om sitt liv för andra kändisar. Detta var inget som tidigare lockat Björn, då ha fått erbjudandet att medverka flera gånger men varje gång tackat nej.

Björn Kjellman är sedan lång tid tillbaka gift med textilformgivaren och designern Kajsa Aronsson, och paret har tre barn ihop – som vuxit upp. Vilka är barnen och hur ser de ut idag? Hänt svarar.

Annons

Björn Kjellmans tre barn har vuxit upp

Björn och Kajsa gifte sig år 1994 och under sitt förhållande har de fått tre barn ihop – Estrid, 25, Elof, 22, och Mirjam, 19. År 2009 tog Björn med barnen och sin mamma på premiären av filmen Oskar – en hederlig människa.

Björn Kjellman med sin mamma och barnen Estrid, Elof och Mirjam, 2009.
FOTO: Cecilia Liljeton/TT

Den yngsta dottern Mirjam kan tv-tittarna känna igen sedan tidigare. Hon har nämligen spelat en av huvudrollerna i SVT:s julkalender Familjen Hedenös år 2013.

MIRJAM KJELLMAN i familjen hedenös julkalendern
FOTO: HENRIK MONTGOMERY/TT

Men barnen växt till sig genom åren!

Annons

När det var dags för Pernilla Wahlgrens succéshow Pernilla Wahlgrens har fått hybris vintern 2019, så hängde Mirjam med som pappas sällskap.

Mirjam Kjellman och Björn Kjellman på röda mattan för Pernilla Wahlgren hybris
FOTO: Karin Törnblom/TT

Estrid och Elof är verkar inte lika pepp på att hänga med pappa på röda mattan längre, i alla fall inte som de gjorde i sina yngre dagar.

Men Björn är inte dålig på att dela med sig av livet med barnen på Instagram. För en tid sedan besökte Björn Kjellman London i England med just sina två äldsta barn Estrid och Elof.

Annons

”London med dom här…. 2 av världens 3 bästa barn. Ja barn och barn förresten…. rätt barnsliga iofs… som farsan”, skriver Björn som text till en härlig bild på de två äldsta barnen.

FOTO: Stina Stjernkvist/TT, Janne Danielsson/TT, Tommy Holl/TT, Karin Törnblom/TT

Annons