Björn Gustafsson singel – talar ut om uppbrottet

Komikern Björn Gustafsson är tillbaka i Stockholm igen efter ett par år i Los Angeles. Men det är inte bara USA han lämnat, nu berättar han även om uppbrottet från amerikanska flickvännen.

Björn Gustafsson, 31, har varit en tjejfavorit sedan han slog igenom som komiker för omkring tio år sedan. De senaste åren har han bott och jobbat i Los Angeles där han också levt med sin amerikanska flickvän. Nu är Gustafsson dock tillbaka i Sverige – utan flickvännen.

När komikern var med i TV3:s program “Parneviks” berättade han om hur han har svårt för just kärleksrelationer.

– Nä, jag bränner varenda relation, jag är helt fel kille. Vad vill ni veta, how not to do, sa han.

I programmet fortsatte han berätta om hur han träffade sin förra tjej.

– Det är först om någon tar tag i mig, eller ropar, vilket hänt någon gång, skrattade han och fortsatte:

– Det var så jag träffade min förra tjej, hon bara till slut ”kiss me” varpå jag eskimo-kysste henne för jag visste inte om det var som en kompisgrej.

Vid det klasssiska middagssamtalet i programmet fortsatte han dela med sig av slutet på den misslyckade kyss-historien.

– Varpå hon ”on my lips, on my fucking lips!”. Till slut tappade hon det, då förstod jag att nu är hon intresserad, sa Björn Gustafsson.

Men nu har alltså den senaste kärleksrelationen nått sitt slut. I en intervju med Aftonbladet berättar han om uppbrottet, och det för stunden, stillastående kärlekslivet.

– Supersingel, skriv det, haha, säger han.

Men just nu verkar han inte sakna att ha en relation, utan är nöjd med sin situation.

– Nej, jag är inte alls på jakt egentligen. Men det är väl därför man trivs. Man känner sig ganska lugn. Jag är nog en relationstyp. Det här är första gången som jag är singel singel.

Och någon framgång på diverse dejtingappar har han inte heller haft. Faktum är att han beskriver sig själv som för blyg för det.

– Jag har inte Tinder. Jag är för blyg för Tinder. Jag skulle nog inte våga möta upp någon. Eller jag skulle nog vara generad över att ses i verkligheten, säger han.

Läs också: Björn Gustafssons kärleks- miss: ”Hon tappade det”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!