TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Björn Borgs okända bonusdotter har vuxit upp – det gör hon idag

08 jun, 2022 
Sofia Sundqvist
Björn Borg, Patricia Borg & Bianca
Björn Borg är gift med Patricia Borg sedan mer än tjugo år tillbaka. Idag har bonusdottern Bianca blivit vuxen.
Så här ser hennes liv ut idag!
Annons
Björn och Lena Ulvaeus skiljer sig efter 41 år som giftaBrand logo
Björn och Lena Ulvaeus skiljer sig efter 41 år som gifta

Makarna Björn Borg, 64, och Patricia Borg, 51, har varit gifta i 20 år. Det var en sommardag 2002 som paret sa ja till varandra i Stockholm.

Tennislegenden Björn och hustrun Patricia har en gemensam Instagram där de uppdaterar flitigt om sitt lyxiga liv tillsammans.

Miljonvinsten med lyxbostaden

Makarna Borg äger idag en 180 kvadratmeter stor våning i Stockholms innerstad. Innan det bodde de på en lyxig herrgård på Ingarö, men sålde den för tre år sedan med den saftiga prislappen på 35 miljoner kronor.

Det var en riktig toppenaffär för paret med tanke på att de köpte herrgården för endast 3,1 miljoner kronor.

Björn och Patricia Borg
Björn och Patricia Borg.

Förutom sin nuvarande våning i Stockholms innerstad har familjen Borg även ett lyxigt boende på Kap Verde, en ögrupp utanför Afrikas nordvästra kust.

Annons

Det gör den vuxna dottern Bianca idag

Ett år efter att Björn och Patricia gifte sig fick de den gemensamma sonen Leo Borg, 19. Likt sin far så har även Leo valt en karriär inom sport och är idag en professionell tennisspelare.

När Björn och Patricia träffades hade de även barn från tidigare relationer. Björn var pappa till sonen Robin Borg, och Patricia var redan mamma till Bianca Norrman, 27, och Kasper Norrman, 25.

Patricia Borg
Patricia Borg med dottern Bianca och sonen Kasper.

Bianca är alltså den enda dottern i familjen, och Björn har varit hennes bonuspappa sedan hon var sju år gammal. Idag är hon 27 år gammal och har själv blivit förälder.

Biancas familj består utav partnern Jakob och sonen Neo, som föddes i början av 2021. Under förra året gifte paret sig även. På Instagram skriver Bianca om den stora lyckan:

Annons

”Behöver jag ens säga vad höjdpunkten 2021 var? 21 januari och 3 juli, bebis och giftemål. Och när jag fick gå tillbaka till jobbet och samverka med människor igen, och när vi började tävla i crossfit... många höjdpunkter trots pandemi må jag säga!”

Bianca följde inte sin styvfaders fotspår gällande tennis, men hon verkar spendera en stor del av sin tid med att träna och tävla i crossfit. Trots att idrotten kommer med vissa mindre skador verkar hon trivas med sporten!

Trasig handled och tumme, halvtaskig träning senaste veckorna... ändå en av de roligaste tävlingarna!”, skriver Bianca på sin Instagram.

FOTO: TT/LIZZIE LARSSON, INSTAGRAM

Annons