LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bishara Morads kärleksavslöjande efter succén i Melodifestivalen

24 feb, 2019 
AvStina Dahlgren
Bishara Morad i melodifestivalen
Bishara Morad spås bli Sveriges nästa stjärna. Nu berättar han om livet som singel och vad han söker hos en flickvän.
Annons

För ett år sedan visste få vem Bishara Morad, 16, var. Igår debuterade han i Melodifestivalen med låten On my own, skriven av bland annat fjolårets vinnare Benjamin Ingrosso.

– Den handlar om olycklig kärlek, jag tror att många kan relatera till det, säger han när Hänt träffar honom i Lidköping.

Olycklig kärlek är ingenting han själv har hunnit uppleva än. Han har dock sina knep för att få rätt känsla när han sjunger.

– Jag har sett filmer, jag har personer jag känner som har haft ett brustet hjärta och jag kan ändå tänka mig hur det skulle kunna vara. Sedan kanske jag inte har fått känslan till hundra procent, men jag har ändå förståelse för det.

Trots hundratusentals fans är Bishara idag singel, och är nöjd med det. Han letar inte aktivt efter en partner utan säger att han tar det som det kommer. Ska man få Bishara på fall ska man se till att ha humor och passa bra ihop med honom och hans sätt att vara.

Annons

– Hon ska kunna vara sig själv och ha respekt för mig så som jag har respekt för henne. Men jag har inga krav på tjejer så, det får bli som det blir, säger han.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Bishara Morads första scenframträdande i Melodifestivalen

I januari släpptes hans första singel Home, men det var i Melodifestivalen han gjorde sitt livs första scenframträdande.

– Jag har aldrig stått på en scen förut, det är sjukt faktiskt, säger han.

Han har fått bra stöd från både familj och skivbolag, samt Benjamin Ingrosso som varit med och skrivit låten. Och det blev succé för 16-åringen. Han knep en finalplats tillsammans med John Lundvik. Den 9 mars är det dags för finalen, och Bishara är redo att kämpa för en vinst.

Se fler bilder på Bishara Morad här:

FOTO: TT, Instagram

Annons