Birro förlovad med Michaela: "Vi firar med smågodis"

Exklusivt för Hänt berättar Marcus Birro om sin förlovning som skedde idag under skärtorsdagen på ett hotell i Göteborg.

Som Lisa Ekdal sjöng: ”Det är en saga för god, för att vara sann”.

Enda skillnaden är att i Marcus Birros och Michaela Kälveskogs fall är den alldeles äkta och sann. När 45-årige Marcus tog räkning till nio efter uteblivna jobb och en turbulent höst med Michaela, 29, i ett gudsförgätet radhus i stockholmsförorten Tullinge, var han nära gong-gongen. Men likt fågel Fenix reste han sig ur askan.

Han letade sig tillbaka till en lägenhet på sitt älskade Södermalm efter att det himlastormande förhållandet med Michaela oväntat tagit slut.

– Det är en uppslitande tid för oss båda. Kärleken till Michaela har inte gått över. Vi får se vad som händer, förklarade Marcus för Hänt när separationen var ett faktum.

Så för någon vecka sedan kom kovändningen; Marcus och Michaela var återförenade.

– Ja, den här kärleken är för stark för att vi inte ska försöka igen, sa han då till Klick!

Nu har författaren tagit nästa steg i återföreningen med Michaela. Paret har nämligen på skärtorsdagen förlovat sig i Marcus älskade Göteborg!

Paret vill fira sin kärlek i fred, men har för Hänt delat med sig av exklusiva bilder. De visar upp sina släta ringar i rött och vitt guld och även en bild på sig själva strax efter ringbytet. Det hela ägde rum på romantiska hotellet Pigalle.

– Jag känner mig yr, som sexton år igen. Som om jag sitter i ett pariserhjul i väldigt hög fart, skriver Marcus på sms till Hänt.

Nu väntar en romantisk kväll för det återförenade paret.

– Vi firar med smågodis och ”Lyxfällan” på tv. Vi såg alltid det när vi träffades.

På frågan om bröllop blir han förtegen.

– Vi får se…

Vi på Hänt önskar dem all lycka!

Michaela var tidigare gift med Sverigedemokraternas Martin Kinnunen, 33.

LÄS OCKSÅ: Birros trasiga bröllopstavla såld – så mycket kostade den

SENASTE NYTT!