stefan odelberg

Bingolottos Stefan Odelberg opererad – berättar om oron: ”Läskigt”

Lotta och Stefan i Bingolotto

Stefan Odelberg har opererats.
Nu berättar han för Hänt om ingreppet han gjort i huvudet.
”Ändå läskigt måste jag säga”, skriver han till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Smash Into Pieces fast i Amsterdam – direkt från flygplatsen
0:49

Efter reklamen: Smash Into Pieces fast i Amsterdam – direkt från flygplatsen

(0:49)

Slå på ljud

Stefan Odelberg, 48, leder tillsammans med Lotta Engberg, 60, Bingolotto. Nu avslöjar programledaren att han precis har opererats. På Instagram delar han med sig av bilder från operationsbordet.

Stefan Odelberg opererad – berättar själv om händelsen: ”Läskigt”

När Hänt når Stefan Odelberg berättar han mer om vad han har genomgått för ingrepp. Det visar sig blivit något mer dramatiskt på operationsbordet än planerat.

”Jag hade ett lipom tror jag det heter. Som en kirurg skulle operera bort, men jag började blöda rätt mycket så de fick bränna igen en del blodkärl. Ingen stor operation om man ser till vad andra får gå igenom. Men ändå läskigt måste jag säga”, skriver Stefan i ett meddelande till Hänt.

Utbuktningen som Stefan fått i pannan var däremot inte farlig utan att Stefan gjorde endast ingreppet för syns skull.

”Estetiskt för enhörningen växte ut snett i tinningen och hade det varit rakt ut hade det varit en sak, då hade man kunnat måla den rosa och med glitter...De växer ju också ytterst sakta så någongång kommer man vilja ta bort den. Kirurgen sa efteråt att det inte var någon farlig sort”, skriver Stefan och skickar med en bild där han menar att knölen tydligt syns:

Stefan Odelberg

Foto: Privat

Stefans avslöjande om Lotta Engbergs rider

Det var under 2020 som Stefan presenterades som programledare för Bingolotto. Sedan dess har han gjort många sändningar med Lotta.

Nyligen avslöjade Stefan Lottas drag bakom kulisserna. Hon har nämligen en hel del grejer på sin krav-lista i logen.

– Lotta hon har sjukt mycket grejer, hon har lakrits i olika former, tre Vitamin well och jag vet inte om det ska vara blommor i logen eller om det är alla hennes dejter men hon har helt klart mer än mig, sa då Stefan som själv bara begärde en Vitamin well och en proteindrink.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN