LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bingolotto-profilens tabbe – erkännandet i direktsändning: ”Kallsvettig”

31 mar, 2024 
Linn Seipel
påskbingo
Bingolottos påskbingo bjöd på en ordentlig tabbe – hör artistens ärliga ord efter incidenten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Stefan Odelberg trollar – reportern totalt bortfintadBrand logo
Stefan Odelberg trollar – reportern totalt bortfintad

Under söndagskvällen har Bingolotto en särskild påsksändning där sändningen är förlängd med en timme. TV4 har valt att kalla påskbingot för ”Chans till revansch”, en titel som inspirerats av showartisten David Lindgren, 41.

Det var nämligen under Bingolottos uppesittarkväll på julafton sist som han skulle sjunga in tolvslaget med O helga natt, då allt inte gick som önskat. Rösten sprack, och reaktionerna i sociala medier lät inte vänta på sig.

David Lindgren talar ut om tabben i direktsändning: ”Personlig besvikelse”

Det blev ett par tuffa dagar för David efter incidenten, berättar han i programmet där han nu ska ta revansch.

– Min röst pallade inte riktigt, så det gick inte som jag ville att det skulle gå, förklarar David i Bingolotto och fortsätter:

Annons

– Ibland vill man bara att det ska bli bra, just den låten älskar jag, det är min absoluta favoritlåt. Jag har sjungit den tusen gånger. Jag ville verkligen göra det bra och att folk skulle få en härlig känsla in i julen men jag tycker verkligen inte att det blev det. Det var verkligen för mig en personlig besvikelse.

Att han tog så hårt på det, har att göra med hur han är lagd som person menar David. Något han tror att han delar med många andra i samma bransch.

– Jag är ju en perfektionist, det tror jag att vi alla som jobbar med det här är, annars hade vi nog inte kommit dit vi kommit. Så över hela julhelgen var det liksom...

– Depp? Frågar programledaren Lotta Engberg.

– Ja. Intressant var ju också hur fort självförtroendet kan försvinna. Det krävs en sådan liten grej för att jag skulle tycka att jag var värdelös.

David Lindgren fick stöd från frun Kristina: ”Helt kallsvettig”

Vidare berättar David att han brukar ha för vana att stänga av telefonen under högtider och denna jul ville han verkligen göra det. Han klarade inte av tanken att se vad alla skrev på sociala medier. Men när julen var slut kände han för att ta tjuren vid hornen.

– Jag bad min fru Kristina: ”Kan inte du gå in och kolla?” Det kanske inte var någon som såg det... Och hon bara ”oj, vad du har fått kommentarer!” och jag bara ”nej nej nej”, blev helt kallsvettig.

Davids oro var dock helt i onödan, hos folket och flertalet branschkollegor fanns istället ett stort stöd att hämta.

– Det var bara kärlek.

david lindgren frun Kristina
David och Kristina Lindgren.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT.

Annons