Artikeln innehåller reklamlänkar

Bingo Rimérs tårar efter tragiska händelsen: ”Fruktansvärt”

Bingo Rimérs tårar efter händelsen

Det blir känslosamt i det senaste avsnittet av Relationspodden 2.0 med Katrin Zytomierska och Bingo Rimér. Bingo är nämligen i en väldigt tuff period och kan knappt hålla tårarna tillbaka.

Det har gått ungefär fyra år sedan fotografen Bingo Rimér, 44, och entreprenören Katrin Zytomierska, 41 gick skilda vägar. När de bröt upp hade de varit ett par i sex år och tillsammans har de barnen Ringo, 8, och Rambo, 5.

Efter separationen fann Katrin kärleken i Alexander Klingstedt, 38, som hon också fick sonen Falke, 1, med. Men även den relationen tog slut och paret separerade förra året.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Trots att Katrin Zytomierska och Bingo Rimér gått skilda vägar är de i dag goda vänner och umgås både på fritiden och jobbet. I januari gick ex-paret ut med att de också hittat ett hus tillsammans, i Kho Lanta i Thailand. De har en gemensam sommarstuga och firar en del högtider ihop.

Katrin och Bingo har också podcasten Relationspodden 2.0 tillsammans. Där delar de med sig av sina egna liv då de pratar om relationer och svarar på frågor från lyssnare.

Bingo Rimérs ord om tuffa händelsen

Det senaste avsnittet av podcasten var inte helt enkelt att spela in för Bingo. När Katrin inleder avsnittet med att fråga hur han mår, hörs det på honom att han kämpar för att hålla tillbaka tårarna och tycker det är svårt att svara på frågan.

– Jag vet inte om jag ska gå in på det, eller?, frågar Bingo.

Katrin menar att det egentligen är helt upp till honom om huruvida han vill prata om varför han är ledsen eller inte.

– Vi kan nämna för våra lyssnare såklart att du är ledsen och nere eftersom en av dina bästa vänner har gått bort men jag tror faktiskt inte att det här är rätt forum att prata mer om det, eller?, frågar Katrin.

Bingo får inte fram så många ord och Katrin försöker trösta honom men menar att de ska försöka gå vidare med att spela in podcasten och försöka prata om det som varit tänkt.

– För att börja prata om det, då kommer vi bara sitta och storgråta båda två och det är inte syftet med den här podden, eller?, frågar Katrin.

Bingo darrar på rösten när han svarar att han bara blir ledsen så fort han tänker på det.

– Jag tycker det är så jobbigt, jag måste typ göra någonting för att inte tänka på det…, säger Bingo men avbryter och brister ut i gråt.

– Jag förstår det verkligen. Det är fruktansvärt och det är… så fort man bara tänker på det så blir man ju helt förstörd. Och det var ju verkligen en av dina absoluta bästa vänner och det är det absolut värsta man kan vara med om. Jag har aldrig varit med om något liknande och kan bara föreställa mig hur fruktansvärt det är, säger Katrin Zytomierska.

”Kan inte tänka på något annat”

Det var i veckan som Musikindustrin skrev om den tragiska nyheten att den svenska stjärnproducenten och låtskrivaren Tommy Tysper gått bort, endast 44 år gammal.

Samma dag publicerade Bingo Rimér en bild på artikeln på sin Instagram, där han sörjde sin vän.

”Kan inte tänka på något annat. Det är så fruktansvärt sorgligt. Jag tänker på Tommys bror Mark som är kvar ensam. Alla älskade dig Tommy Tysper. Jag gråter när jag tänker på att du inte kommer tillbaka”, skriver Bingo.

I ett senare inlägg har Bingo publicerat en gammal bild på honom tillsammans med Tommy och vännen Sebastian Reed. Fotografen skriver bland annat om deras vänskap som påbörjades redan på 90-talet när de tre bodde ihop i en trea på Södermalm i Stockholm.

”Han var alltid så snäll. Kanske den snällaste kompisen jag någonsin haft och nu är han borta. Men jag ska sluta deppa. Pratade med Sebbe en lång stund igår om att vi borde göra något för Tommy och vi var båda rörande överens om en sak.”, skriver Bingo och fortsätter:

”Ingen deppig fest. Tommy skulle inte vilja ha något deppande. Så jag måste skärpa mig. Men jag är så ledsen. Det är svårt”

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Senaste nytt