LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bingo Rimérs oro efter nya kärleksbeslutet: ”Jobbig känsla”

08 sep, 2019 
Bingo Rimér
Bingo Rimér är en av de kända svenska profiler som under hösten kommer att dejta i direktsändning i Viafrees nya program Live date. Nu avslöjar Bingo att han börjar bli rejält nervös.
Annons
Katrin Zytomierskas oro inför sommaren: ”Det värsta som kan hända mig”Brand logo
Katrin Zytomierskas oro inför sommaren: ”Det värsta som kan hända mig”

Det var fyra år sedan fotografen Bingo Rimér, 44, och entreprenören Katrin Zytomierska, 41, gick skilda vägar. Under sina sex år ihop fick de barnen Ringo, 8, och Rambo, 5. Trots att Bingo och Katrin inte längre är ett par är de fortfarande goda vänner och umgås flitigt. De har även podcasten Relationspodden 2.0 tillsammans.

Efter separationen fann Katrin kärleken på nytt i Alexander Klingstedt, 38, som hon fick sonen Falke, 2, med. Men även den relationen tog slut och förra året var uppbrottet ett faktum.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Bingo Rimér däremot har inte haft en offentlig relation sedan uppbrottet från Katrin Zytomierska. Men det verkar som att fotografen nu är sugen på att hitta kärleken igen eftersom vi höst kommer att få se honom i Viafrees Live date, vilket är en dejtingsåpa där kända profiler dejta i direktsänd tv.

Bingo Rimér hyllar ex-hustrun Katrin Zytomierska

I ett nytt inlägg på Instagram skriver Bingo Rimér om sina känslor inför att ställa upp i programmet.

Annons

”Jag börjar faktiskt bli lite nervös. Jag har en lite små jobbig känsla av att en riktigt, riktigt bra tjej för mig. Kanske min blivande fru och livskamrat. Tänk om hon inte vill gå på dejt med mig i direktsänd-tv? Betyder det då att hon inte är rätt för mig. Eller betyder det att jag är fel för henne”, undrar Bingo.

Bingo Rimér är orolig att den rätta personen inte ska dyka upp och väljer därför att dela med sig av ett par bilder på sig själv som han tycker visar fler sidor av honom. Han passar även på att hylla personen som tog bilderna, nämligen ex-hustrun Katrin Zytomierska.

”Här är två bilder som min förtjusande exfru Katrin tog på mig idag. Jag tycker det känns skönt att hon stöttar mig i ”den vilda jakten” på den rätta”, skriver Bingo Rimér.

I kommentarsfältet skriver nu flera personer att de hade kunnat tänka sig att dejta Bingo Rimér.

FOTO: Jessica Gow/TT, Instagram

Annons