Bingo Rimérs ord efter resan med Katrin Zytomierska

Bingo Rimér och Katrin

Katrin Zytomierska och Bingo Rimér gjorde slut för fem år sedan.
Det forna paret är nyligen hemkomna från en resa till Bali – nu berättar fotografen om kampen efter semestern.
– Så dränerad på energi, skriver han.

År 2009 träffades entreprenören Katrin Zytomierska, 42, och fotografen Bingo Rimér, 44. Efter bara ett par månader tillsammans flyttade de ihop och ett år senare föddes deras första gemensamma son, Ringo, 10. 2013 föddes lillebrodern Rambo, 7. Bingo har även dottern Nova, 16, från en tidigare relation.

Efter sex år valde Bingo att Katrin att gå skilda vägar efter ett stormigt år. Enligt Katrin Zytomierska var hon och den forna pojkvännen helt enkelt för olika för att hålla samman.

Men trots att Katrin och Bingo inte längre är ett par har de en väldigt nära relation. De har bland annat podcasten Relationspodden ihop och varje år åker de på resor samt firar högtider tillsammans med barnen.

Ex-paret på semester ihop

I januari 2019 åkte Bingo och Katrin på en längre resa till Thailand. Familjen verkade trivas bra i Asien och Katrin uppdaterade sina sociala medier-konton flitigt under denna period.

Vi har flyttat in i vårt hus. Och jag fattar inte hur vi någonsin ska kunna flytta härifrån”, skrev Katrin Zytomierska i ett inlägg efter att de flyttat in i ett hus på Kho Lanta.

Nu har familjen återigen varit på semester – den här gången bar det av till Bali. Med på resan var inte bara Bingo, Katrin och deras barn utan även Nova samt Katrins ex-pojkvän Alexander Klingstedt, 38, och deras gemensamma son Falke, 2.

Trippen till Bali verkar ha varit riktigt härlig och i sociala medier har följarna fått se den stora bonusfamiljen bada, surfa och snorkla.

Bingo Rimérs kamp efter resan

I ett nytt inlägg på Instagram berättar Bingo Rimér att det har varit svårt att komma tillbaka till vardagen efter den lyckade resan.

”Sedan jag kom hem från Bali har jag känt mig allt annat än pepp. Sjukt opeppad faktiskt. Så dränerad på energi och osugen på allt och alla”, skriver han.

Att åka från sol och bad till mörker och kyla verkar ha tagit hårt på Bingo.

”Sen kommer man hem och får en käftsmäll med olästa mail, obetalda räkningar, mörker, kyla och ofärdiga saker som man inte orkar ta tag i”, skriver Bingo Rimér.

Nu har Katrin Zytomierska lämnat en uppmuntrande kommentar till ex-pojkvännen.

”Snart ska vi åka skidor i Alperna!”, skriver hon.

https://www.instagram.com/p/B7Rf9cAghYR/

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

Senaste nytt