TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Bingo Rimérs nya kyssbild med Julia Franzén får följarna att jubla

02 nov, 2020 
Bingo Rimér och Julia Franzén.
Bingo Rimér och Julia Franzén i Spanien.

Den senaste tiden har vi fått se mer och mer av romansen mellan Julia Franzén och Bingo Rimér.
Nu har fotografen lagt upp ett nytt kärleksfullt foto som gillas skarpt av hans följare.
”Som vi väntat”, lyder en kommentar.

Annons

Videon kunde inte hittas

Bingo Rimér och Julia Franzén är inte blyga med att visa upp sitt intresse för varandra. De senaste dagarna har man kunnat följa deras vistelse i Marbella tillsammans.

Julia Franzén bor ju där sedan lite mer än en vecka tillbaka, och Bingo Rimér reste dit för att hälsa på. Med sig tog han sina barn, och senare dök även exfrun och vännen Katrin Zytomierska upp. Hon har ju också köpt en lägenhet i den kändistäta spanska staden.

Så startade romansen mellan Julia och Bingo

Bingo Rimér och Julia Franzén började skriva med varandra efter att den tidigare Robinson-deltagaren under en frågestund på Instagram svarat att hon gärna skulle dejta fotografen.

– Vi började skriva efter att jag sa att det var min drömman på min frågestund på Instagram. Sen hade han sin förhandsvisning av hans dokumentär och då hängde vi den helgen. Sen nu när jag skulle till Marbella så skulle jag flyga från Stockholm. Då var jag där några dagar innan jag flög dit helt enkelt, säger Julia Franzén i en tidigare intervju med Hänt.

Annons

Hon berättade då också att det var en fin helg de hade tillsammans.

– Vi har haft det jättebra. Han är en fin person alltså, man har så kul med honom. Han är fantastik, så glad och rolig. Han är jättebra. Vi har ätit ute, varit på Rebecca Stellas fest och så har vi bara hängt liksom, berättade hon för Hänt.

Nya kärleksbilden

Däremot har hon inte velat säga att de har ett förhållande än. Under en annan frågestund på Instagram frågar nämligen en följare om de är ett par, på vilket hon svarar:

”Haha det hade gått lite väl fort va? Detta var liksom 1 oktober”, svarar Julia med ett videoklipp från en festkväll med Bingo Rimér.

Under lördagskvällen lade Bingo Rimér upp en fin bild på sig och den nya flamman. De pussas och fotografen skriver: ”Saknar henne”.

Julia Franzén svarar: ”Du är bäst!”.

Kristin Zytomierska kommentar också och skriver: ”Jag saknar också henne”.

Annons

Hans följare verkar glada över att få se en ny bild på Bingo Rimér och Julia Franzén.

”Perfekt match”, skriver en person.

”Bingo så att säga”, skriver en annan. Och en tredje skriver:

”Som vi väntat på den bilden. Eller är det bara jag?”.

Hänt har sökt Bingo Rimér.

FOTO: Jessica Gow/TT, Instagram

Annons