LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bingo Rimérs kärleksavslöjande – 4 år efter uppbrottet från Katrin

20 sep, 2019 
För fyra år sedan gick Bingo Rimér och Katrin Zytomierska skilda vägar.
Nu berättar Bingo om hur dejtinglivet varit sedan uppbrottet.
– Jag har nog varit på en eller två dejter, säger han till Hänt.
Annons
Katrin Zytomierskas oro inför sommaren: ”Det värsta som kan hända mig”Brand logo
Katrin Zytomierskas oro inför sommaren: ”Det värsta som kan hända mig”

Medieprofilerna Katrin Zytomierska, 42, och Bingo Rimér, 44, gick skilda vägar 2015 efter en sex års lång relation. Tillsammans har de sönerna Ringo, 9, och Rambo, 6. Bingo Rimér har också dottern Nova, 16, sedan en tidigare relation.

Trots händelserika år har Katrin Zytomierska och Bingo Rimérs vänskapsrelation stått sig. De jobbar ihop med podcasten Relationspodden, reser och semestrar, firar högtider, delar sommarboende och är med vid varandras släktträffar.

Men nu är det dags för Bingo Rimér att hitta kärleken igen. Han kommer att dejta fyra tjejer under direktsändning – i Viafrees Live date. För Hänt berättar han hur det kommer sig att han tackade ja till att medverka i programmet, efter fyra år som singel.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag tyckte att det här var ett kul format. Jag får ofta förfrågningar om olika tv-program, som allt från Fångarna på fortet till Farmen VIP. Men ofta är de inspelningar under en längre tid och jag har inte den tiden och lusten att göra sådana program. Men det här programmet stämmer bra överens med vart jag befinner mig i livet, och sen verkade det även roligt.

Bingo Rimér och Katrin Zytomierska med sonen Ringo.
Bingo och Katrin fick sitt första gemensamma barn, Ringo, 2010. Nu är han 9 år gammal.

Vad säger Katrin om att du ska delta i programmet?

– Vi har skojat om det här med att vem som kommer att ”våga dejta Bingo”, med tanke på mina exfruar, barn och situation och så. Man kliver ju in i en gröt. Den tjej jag träffar måste kunna hantera min familjekonstellation. Den är väldigt häftig, samtidigt som den kan vara svår för en tjej som har en viss bild av hur en relation ska se ut, att man inte vill ha med exen eller barnen att göra liksom, då är inte jag rätt kille.

Annons

Katrin ska hjälpa Bingo välja dejt

Katrin Zytomierska ska hjälpa ex-pojkvännen att välja ut en av dejterna till programmet. Bingo Rimér berättar att det känns skönt, då hon är den som har bäst insyn i hans liv.

– Hon stöttar mig helt i detta. Det känns bra. Det finns ingen person som känner mig så bra som Katrin just nu. Hon har hundra procent insyn gällande barnen, aktiviteter och allt som ska göras. Hon och min dotter Nova är perfekta för detta.

Vad händer om din framtida tjej inte går ihop med Katrin?

– Då blir det ett problem. Hon är ju mamma till mina barn så de måste ju klicka med henne, annars blir de tufft. Annars blir det som i de andra programmen, då får hon lämna, säger Bingo Rimér och skrattar.

Han berättar att han har en nära relation med Katrin idag och att de pratar om nästintill allt – men inte sex.

– Ja vi snackar om allt. Kanske inte intima detaljer, där är Katrin lite old school. Jag kan prata om allt. Men hon vill inte höra intima detaljer om mitt, för tillfället väldigt sparsamma, sexliv.

Bingo Rimér och dottern Nova.
Dottern Nova har även hon ett finger med i spelet.

Och vad säger din dotter Nova om din medverkan i programmet?

– Nova ska säkerställa att jag inte ska träffa en för ung tjej. Hon är ju sexton.

Annons

Vilken ålder är för ung då?

– Jag är ganska gränslös när det gäller ålder, jag tänker inte så ofta på hur gamla folk är. Jag är inte ute efter någon viss ålderskategori liksom. Men Nova har ju lite tankar om det där såklart. Hon tycker nog det blir lite konstigt om tjejen är för ung. Men det är lite tråkigt att kategorisera ålder. Jag har ingen åldersgräns så, men jag inbillar mig någonstans att runt 25 är något slags utgångsläge. Sedan typ 45 som högst.

Inte någon som är äldre alltså?

– 50 då. 25-50, säger Bingo Rimér med glimten i ögat.

Dejtinglivet efter uppbrottet från Katrin

Bingo Rimér berättar att han knappt dejtat alls sen han och Katrin gick skilda vägar.

– Jag har ju varit singel, inte haft ett seriöst och officiellt förhållande, sedan jag och Katrin gick skilda vägar. Det är fyra år sedan, typ. Under denna tid har jag kanske varit på en eller två riktiga dejter. Det är ingenting, säger han till Hänt.

Varför har det blivit så få då?

– Jag har inte riktigt prioriterat det, jag har haft fullt upp med familj, barn och så. Det är ju tråkigt, men detta program gör ju att jag kan väva in det i min vardag, så det är perfekt för mig, säger han.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Eero Hannukainen, Tony Ottosson/Viafree, TT/Fredrik Hessman

Annons