Bingo Rimérs känga till Bachelorette-deltagarna

Angelo och Bingo.S

Hur känns det att se sin partner som Bachelorette?
Det ger nu Bingo Rimér svar på – samtidigt som han pikar deltagarna i programmet.
”Tröga”, skriver han.
1:12

Efter reklamen: 5 oväntade saker du inte visste om Bingo Rimér

(1:12)

Bingo Rimér, 46, och Julia Franzén, 31, slutade dejta efter att de insett att de hade olika framtidsplaner. Julia visste att hon ville ha barn medan Bingo inte såg fler barn än vad han redan har i sin framtid – vilket var en av de största anledningarna till att de tog slut.

Efter det åkte Julia iväg på sitt livs äventyr: hon blev Sveriges Bachelorette. Men Julia fann inte kärleken i programmet och när hon kom hem började hon återigen att träffa Bingo. Detta har Julia skrivit om på Instagram.

”När jag träffade Bingo efter allt drama efter Bachelorette så blev allt så tydligt. Allt är så okomplicerat mellan oss. Han är så otroligt fin mot mig. Vi har så kul. Han hade tröttnat på att höra mig säga i intervjuer att han inte vill ha barn och ville ha ett öppet förhållande. Han fick mig att förstå att det inte var så längre. Vi pratade om framtiden och att allt går ju att lösa. Vi tror ändå inte på den klassiska familjekonstellationen när det kommer till boendet. Vi båda tror att de flesta par mår bäst som särbos. Helt enkelt. Och vi passar otroligt bra ihop”.

Bingos ord om att skaffa fler barn – ändrade sig för kärleken Julia

Idag är de ett par och Bingo skrev häromdagen hur kär han och är hur han ändrat sig angående att skaffa fler barn.

”Jag minns första dejten hösten 2020. Du stannade hela helgen och till min stora glädje så upptäckte jag att du uppskattar att gosa lika mycket som jag gör. Vi sågs en kort tid och sen tog det tyvärr slut och du drog i väg på ditt stora äventyr i Grekland. Det var så klart lite sorgligt att vi inte fick ihop ekvationen”.

Han fortsätter:

”Jag hade redan fyra ungar och två exfruar. Jag ville inte bo ihop med någon, älskade min frihet och ville inte ha fler barn. Men när jag till min stora glädje såg att du inte hittade kärleken bland alla dessa unga PT-killar från Västkusten så började vi ses igen”.

Julia Franzéns nya kille efter Bachelorette – Se klippet här

Se klippet här!

Bingos känga till Bachelorette-killarna

Så vad tycker Bingo om sin flickväns Bachelorette-äventyr? Nu svarar han på det under en frågestund på Instagram.

På frågan om han sett alla avsnitt skriver han:

”Jag har inte sett alla avsnitt, men en hel del. Jag tyckte att det var väldigt roligt att kolla på. Man såg verkligen att Julia gav allt och vissa av de där tröga killarna fattade ju inte vilken grym tjej de missade. Men de fattar ju jag, så tur för mig”.

Men blev han svartsjukan undrar flera följare? Även de ger han sitt svar på – samtidigt som han skickar iväg en pik till deltagarna.

”Inte så värst, däremot blev jag sur på vissa killars beteende. Jag blev nog mer arg på vissa än svartsjuk.”

Bingo spydde även lite galla över killarna i Anis Don Deminas Youtube-video. Då sa han att han ändå inte trodde hon skulle finna kärleken i ett dejtingprogram, då han själv medverkat i ett.

– Jag vet ju vad det är för snubbar som är i det här programmen, så liksom lycka till och träffa de där göteborgarna om du vill det liksom. Så jag brydde mig inte så.

– Det är kanske inte där man träffar sin... Det är ju kul, men jag vetifan.

FOTO: TV4/ Instagram/Jimmy Wixtröm/TT

SENASTE NYTT!