Bingo Rimérs besked om romansen efter Live date

Bingo Rimér i Live date

I Viafree’s Live date fick vi se Bingo Rimér äta middag tillsammans med Daniella.
Därefter gick de på en andra dejt utan kameror – nu berättar fotografen om relationen.

För fem år sedan bestämde sig fotografen Bingo Rimér, 44, och tv-profilen Katrin Zytomierska, 42, för att gå skilda vägar efter sex år tillsammans. Det forna paret har fortfarande en väldigt nära vänskapsrelation och åker med jämna mellanrum på resor tillsammans med sina gemensamma barn Ringo, 10, och Rambo, 7. Bingo har även dottern Nova, 16, från en tidigare relation.

Efter separationen träffade Katrin Zytomierska kärleken på nytt i Alexander Klingstedt. 2018 föddes sonen Falke men strax därefter tog relationen slut. Även Katrin och Alexander är idag goda vänner.

Bingo Rimér har dock inte haft en långvarig relation sedan uppbrottet från Katrin. Han har dock dejtat en del och i höstas fick vi se honom göra detta i direktsändning när han ställde upp i Viafrees nya satsning Live date.

Träffade Daniella i direktsändning

Under en vecka fick Viafree-tittarna se Bingo Rimér träffa fyra olika kvinnor på middag. Katrin och dottern Nova fick i uppgift att välja ut en dejt var till honom.

Nova bestämde sig till slut för att pappan skulle träffa Daniella, 29, och i programmet kunde man se att de två kom väldigt bra överens.

”Tack världens bästa Nova för ett fantastiskt val av sällskap åt mig”, skrev Bingo Rimér intill en bild på honom och Daniella efter dejten.

Bingos kärlekslycka efter Live date

Bara en vecka senare fick följarna se ännu en bild på Bingo och Daniella på Instagram.

”Var är alla kameror?”, skrev han och avslöjade då att bilden är tagen under en andra dejt.

I kommentarsfältet verkade det som att fansen var glada för Bingos skull och många av dem ansåg att han och Daniella verkade passa väldigt bra ihop.

”Härligt. Hon är helt underbar”, skrev en person i en kommentar.

https://www.instagram.com/p/B4izKWDg5wX/

Beskedet om relationen med Daniella

Det har nu gått över två månader sedan Daniella och Bingo gick på sin andra dejt, som ägde rum på en restaurang i Stockholm.

Daniella har inte synts till i Bingo sociala medier-konton och många följare har undrat om de fortfarande träffas. I ett meddelande till Hänt avslöjar Bingo Rimérs att relationen med Daniella slutligen mynnade ut i en vänskap.

”Bara vänner”, skriver han till Hänt.

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT, Instagram