Bingo Rimér kritiseras efter träffen med Paradise Hotel-Lisa Sidén

Bingo Rimér och Lisa Sidén

Bingo Rimér och Lisa Sidén fann varandra under en efterfest och publicerade därifrån en bild ihop.
Efter att mötts av kritik gällande att han umgås med yngre kvinnor väljer nu Bingo att ge svar på tal.
”Om jag BARA umgicks med tjejer som va 20 år hade det varit annorlunda men jag älskar mångfald”, skriver Bingo i ett meddelande till Hänt.
Katrin Zytomierskas oro inför sommaren: ”Det värsta som kan hända mig”
Slå på ljud

Bingo Rimér, 44, har tillsammans med exet Katrin Zytomierska, 42, sönerna Ringo, 10, och Rambo, 6. Sedan en tidigare relation är han även pappa till dottern Nova Rimér, 17, som han har tillsammans med Erika Moen.

Bingo och Katrin

Bingo och Katrin var tidigare ett par. Foto: Karin Törnblom/TT

På Bingos sociala medier delar han flitigt med sig av uppdateringar gällande familjelivet. Bingo har nämligen en god relation till både sina ex och umgås gärna med hela familjen samlad. Men det är inte bara familjemys som följarna får ta del av på Instagram, Bingo gillar även att festa och träffa nya människor.

Nyfunna relationen med Lisa Sidén

Nyligen syntes Bingo umgås med Lisa Sidén, 20, känd från Paradise Hotel. För Hänt avslöjade duon att de hade träffats på en efterfest och klickat bra med varandra. Samma kväll publicerad de en bild ihop.

Lisa berättade att Bingo var väldigt rolig och gillade dessutom att han var lite äldre. Huruvida hon såg honom som en potentiell partner kunde hon dock inte svara på.

Bingo däremot menade att han gärna hade tagit ut Lisa på en dejt om hon bara var lite äldre. Då dottern Nova hade varit tydlig med att hon inte uppskattade att Bingo dejtade tjejer under 25 hade den regeln satts upp. Istället hoppas Bingo på att finna en kvinna i sin egen ålder som redan har barn. Trots detta förklarade han att Lisa dock var väldigt intressant.

”Om det i framtiden blir möjligt att frysa in sig själv så att Lisa kan åldras ikapp mig. Då kommer jag tina upp av hennes blotta närvaro och bjuda på middag. Hon är så het”, skrev Bingo i ett meddelande till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Svar på tal efter kritiken

Nu visar sig Bingos nyfunna relation med Lisa väckt starka åsikter. I en story-uppdatering som Bingo delat på Instagram syns det ifrågasättas varför män som är över 40 år vill umgås med tjejer som är 20 år, detta varpå Bingo är taggad. Nu väljer fotografen att ge svar på tal.

”Alla som känner mig vet att jag älskar att umgås med folk och saknar fördomar. För mig är alla människor lika mycket värda. Det spelar ingen roll hur gammal du är, hur du ser ut, vad du har för religion, sexuell läggning eller vilket land du kommer ifrån. Eller vilken färg du har på huden eller funktionsvariation du har. Just nu är jag i skogen med ett gäng gamlingar och det är väldigt trevligt. Vet ju inte vem du är? Men det spelar ingen roll. För jag umgås gärna med dig också när det finns tid ”, skriver Bingo som svar på sin Instagram story.

När Hänt når Bingo förklarar han mer om sina tankar kring att folk har åsikter gällande vilka han umgås med.

”Jag umgås med människor i ALLA åldrar. Om jag BARA umgicks med tjejer som va 20 år hade det varit annorlunda men jag älskar mångfald. Nu umgås jag hela helgen med människor som är mycket äldre än mig. Inget påverkar mig och om man känner mig eller följer mig så vet man att jag är helt ärlig med vad jag gör eller med vem jag umgås med”, skriver Bingo till Hänt.

Bingo Rimér Instagram story

Foto: Instagram

LÄS OCKSÅ: Katrin Zytomierskas ilska – efter Bingo Rimérs drag med nya tjejen

LÄS OCKSÅ: Bingo Rimér om prinsessan Sofias utseendeval

FOTO: Fredrik Nilsson / Viaplay/Magnus Sandberg/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN