Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bingo Rimér kritiseras efter oron för sonen: ”Inte helt hälsosamt”

10 nov, 2018 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Bingo Rimér kritiseras
Bingo Rimér blev ledsen och orolig när hans son Rambo inte ville ha maskeraddräkten som de köpt åt honom. Nu kritiseras Bingo Rimér för sitt inlägg om sonen.
Annons

Bingo Rimér, 43, hamnade i en svår situation inför ett Halloweenfirande på förskolan. Krisen uppstod när det visade sig att sonen Rambo, 5, som Bingo har tillsammans med Katrin Zytomierska, 41, inte ville ha på sig den utklädnad de köpt åt honom.

På Instagram berättar Bingo Rimér om oron för sonen.

Ligger just nu sömnlös. Rambo är helt förtvivlad. Imorgon skall alla barnen klä ut sig och komma utklädda till förskolan. Både jag och Katrin tog för givet att han skulle använda sin Mario-dräkt från USA. Men han vägrar“, skriver Bingo Rimér på Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Han fortsätter:

När vi storhandlade på H&M så hittade han en Batman-dräkt som han ville köpa men jag glömde såklart att packa ner den i det gigantiska berg av kläder som vi handlade. Det känns lite som att det är mitt fel att han inte har rätt dräkt morgon. Hur löser man det.

Annons

https://www.instagram.com/p/Bp5hNqxAvU_/

Bingo Rimér visade också sonen SVT:s kostymförråd på nätet och föreslog att de skulle åka dit för att leta efter en utklädnad, något som sonen ratade.

Ja ja ni hör ju själva. Har även kollat Blocket och snart ger jag upp. Kommer somna med en klump i magen“, skriver Bingo Rimér.

Bland kommentarerna är det många följare som erbjuder sig att låna ut sina kostymer till Rambo och som kommer med förslag på hur man kan ordna en utklädnad själv.

Men det är också många som kritiserar Bingo Rimér.

Livet är inte alltid som man önskar. När man läser din text låter det som om du är slav under hans vilja. Vilket kanske inte är helt hälsosamt. Vet att saker känns i hjärtat som förälder har tre barn själv. Men läs din text. Jag ser en unge som kommer bossa runt sin omvärld. Tror man på att det är ett bra sätt så…. herregud ungen har en dyr kostym. Finns dom som har ingen“, skriver en följare.

Annons

Men ibland måste också barnen förstå att man inte bara kan köpa allt och vara stolt över dom sakerna man har! Jag har liknade situationer med våran äldste son nu… visst det är fint att man kan köpa allt som sina barn vill ha men dom måste också förstå värdet av pengar“, skriver en annan.

Men herre Guuud instämmer med ovan lär honom att livet inte alltid blir som man tänkt sig! Du kan ju inte curla jämt vad lär han sig då?!? Det finns värre saker, han är frisk!” menar en tredje följare.

 

FOTO: Ibl, Instagram

Annons