LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bill Skarsgårds första ord om dottern – 11 månader efter födseln

10 sep, 2019 
AvIda Gustafsson
Bill Skarsgårds första ord om livet som pappa till sin och Alida Morbergs dotter.
Bill Skarsgård och flickvännen Alida Morberg blev föräldrar till en dotter i oktober i fjol.
I podcasten Värvet berättar nu Bill för första gången om livet som pappa.
– Vi får se hur många det blir, men det är en kick alltså, säger han i podcasten Värvet.
Annons
Alexander Skarsgård oigenkännlig på nya bildernaBrand logo
Alexander Skarsgård oigenkännlig på nya bilderna

Skådespelaren och kändissonen Bill Skarsgård, 29, har haft ett minst sagt händelserikt år. Förutom att just nu vara bioaktuell med uppföljaren till den hyllade skräckfilmen Det, där Bill spelar huvudrollen som den skräckinjagande clownen Pennywise, har han även blivit pappa för första gången.

I augusti i fjol avslöjades det nämligen att Bill och flickvännen Alida Morberg, 34, väntade sitt första barn. Nyheten kom ut bara ett år efter att Bill berättat att han var på väg att flytta hem till Sverige igen efter att ha bott i USA i flera år.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag och min tjej tittar på lägenhet i Stockholm, sa Bill då i podcasten Värvet.

Bryter tystnaden om föräldrarskapet

Flytten från USA gick till en lägenhet på Södermalm i Stockholm och i oktober förra året utökades hushållet från två till tre när paret blev föräldrar till en liten dotter. Både Bill och Alida har sedan dess varit hemlighetsfulla med hur det nya familjelivet är. Men för första gången berättar nu Bill om hur livet förändrats de senaste åren och sedan han blev pappa.

Annons

– Jag har skaffat en familj och köpt lägenhet och allting. Så jag har vuxit upp på två år kanske, blivit vuxen, berättar Bill när han återigen gästar podcasten Värvet.

”Får se hur många det blir”

Bill är son till skådespelaren Stellan Skarsgård, 68, och är uppväxt i en stor familj. Bröderna Alexander Skarsgård, 43, Gustaf Skarsgård, 38, och Valter Skarsgård, 23, har precis som Bill valt en karriär inom skådespeleri. Även flickvännen Alida är skådespelare och uppväxt i rampljuset då hon är dotter till tv-kocken och skådespelaren Per Morberg, 59.

Med Bills stora syskonskara i åtanke blir den nyblivna pappan utfrågad i Värvet ifall han redan fått mersmak på att skaffa fler barn och svarar då kryptiskt:

– Det är kul, det är häftigt, säger Bill Skarsgård och fortsätter:

– Vi får se hur många det blir, men det är en kick alltså.

FOTO: TT/Claudio Bresciani

Annons