TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Bildextra: Så här lyxigt bor svenska kändisarna

04 apr, 2019 
https://image.hant.se/image-4948492?imageId=4948492&width=1320&height=689
Anja Nilsson
Kändisars hus
Undrar du hur kändisar som Zlatan Ibrahimovic, Victoria Silvstedt och Mikael Persbrandt bor i Sverige?
Hänt har svaret!
✔︎ Spana in 15 kändisars drömvillor i vårt unika bildspel!
Annons

Här nedanför kan du se lyxkåkar för mångmiljonbelopp.

◼️ ◼️ ◼️

Zlatans hus.
Zlatans hus.

💥 Zlatan Ibrahimovic, 37

År 2010 köpte fotbollsstjärnan och sambon Helena Seger, 48, en lyxig villa med sjötomt på Resarö norr om Stockholm för 13 miljoner kronor. Sönerna Maximilian, 12, och Vincent, 11, kallar den ”Vattenhuset” för att skilja det från deras andra bostäder.

◼️ ◼️ ◼️

Bingo Rimérs hus.

💥 Bingo Rimér, 43

Trots skilsmässan äger fotografen Bingo Rimér, 43 och exfrun Katrin Zytomierska, 41, det gula huset i Vaxholm ihop. De har sönerna Ringo, 9, samt Rambo, 6, och för deras skull har mor och far anlagt en pool på tomten.

Annons

◼️ ◼️ ◼️

Björn Borgs hus.

💥 Björn Borg, 62

Tennislegendaren Björn Borg, 62, frun Patricia Borg, 49, och sonen Leo, 15, bor i en lyxvilla med en 17 000 kvadratmeter stor tomt på Värmdö strax utanför Stockholm. Här finns båthus, lekstuga, pool, brygga. Samt tennisbana, såklart!  Innan Björn flyttade hem från Monaco var det föräldrarna Rune och Margareta som huserade här.

◼️ ◼️ ◼️

Elin Nordegrens hus.

💥 Elin Nordegren, 39

Svenskan var tidigare gift med amerikanske golfproffset Tiger Woods, 40, som hon har barnen Sam, 12, och Charlie, 10, med. För 16 miljoner av de 735 miljoner hon fick i skilsmässan köpte Elin sitt skärgårdsparadis Fåglarö gård i Stockholms skärgård. Med hjälp av en kader hantverkare har svenskan återställt fastigheterna till ursprungligt skick.

Annons

◼️ ◼️ ◼️

Gry Forssells hus.

💥 Gry Forssell, 46

Programledaren är gift med Alexander Kossek, 38 och har barnen Vincent, 16 och Nikki, 10. Familjen bor i Enskede men har även ett fritidshus i Luleå.

◼️ ◼️ ◼️

Markoolios hus.

Markoolio, 44

Artisten Marko Lehtosalo, hustrun Jessica Westergård Lehtosalo, 35, och deras barn, Moa, 9, Melker, 6, och Majken, 3, bor i ett 200 kvadratmeter stort hus på Värmdö strax utanför Stockholm. Här finns bastu, privat sandstrand, brygga samt konstgjorda palmer som är gröna året runt.

Annons

◼️ ◼️ ◼️

Olof Mellbergs hus.

💥 Olof Mellberg, 41

Den förre fotbollsstjärnan är gift med Carolina Kihl, och tillsammans har de barnen Saga, 17, samt John, 13. Familjen har ett stort sommarhus på Resarö i Vaxholm norr om Stockholm.

◼️ ◼️ ◼️

Charlotte Perrellis hus.

💥 Charlotte Perrelli, 44

Sångerskan bor med sin man Anders Jensen, 42, i en 800 kvadratmeter stor herrgård med en tomt på 3 680 kvadrat i Djursholm strax utanför Stockholm. Charlotte har pojkarna Angelo, 15, och Alessio, 13, med exmaken Nicola Perrelli 49, samt sönerna Adrian, 5, och Alvin, född i november 2018, med Anders. Makarna har till grabbarnas förtjusning anlagt en hockeyrink i anslutning till huset.

Annons

◼️ ◼️ ◼️

Mikael Persbrandts hus.

Mikael Persbrandt, 55

Skådisen och särbon Sanna Lundell, 40, har köpt 500 kvadratmeter stora herrgården Stora Lundby gård i Sorunda fem mil söder om Stockholm för 14,4 miljoner kronor. Paret har sönerna Igor, 13, och Lo, 9. Sedan tidigare har Sanna dottern Olga, 18, med musikern Wille Crafoord, 53. Hästtjejen Sannas dröm om en gård på landet har gått i uppfyllelse.

◼️ ◼️ ◼️

Petra Marklunds hus.

💥 Petra Marklund, 34

Artisten är sambo med kärleken Niklas Bergwall, 39, i en 187 kvadratmeter stor sekelskiftsvilla med en tomt på 500 kvadrat i Enskede, södra Stockholm. De bor med barnen Dante, 2, och Edda, 1.

Annons

◼️ ◼️ ◼️

Sonja Aldéns hus.

💥 Sonja Aldén, 44

Sångerskan och låtskrivaren bor med maken sedan 2014, Jörgen Karlsson, 40, samt sonen Teddy, 7, och dottern Ninni, 3, i en vit villa på Ekerö utanför Stockholm.

◼️ ◼️ ◼️

Ingemar Stenmarks hus.

💥 Ingemar Stenmark, 63

Legendaren Ingemar Stenmark bor i en villa i Vaxholm norr om Stockholm med frun Tarja Olli, 53. De gifte sig under våren 2016 på Bogesund slott i Vaxholm med dottern Iza, 11, som brudnäbb.

◼️ ◼️ ◼️

Victoria Silvstedts hus.

💥 Victoria Silvstedt, 44

År 2011 köpte affärskvinnan Victoria Silvstedt ett 307 kvadratmeter stort sommarhus med sjötomt på Resarö i Stockholms skärgård för 19,1 miljoner kronor. Huruvida schweiziske kärleken tillika miljardären Maurice Dabbah, 57, brukar hänga här är oklart.

Annons

– Det är en vänskap som har funnits i flera år, en vänskap med fördelar om man säger så. Jag kan inte kalla det ett fast förhållande, jag är in between singel och tillsammans, har Silvstedt sagt till Plaza.

Den 180 centimeter långa forna modellen låter i alla fall sina föräldrar bo i lyxhuset.

◼️ ◼️ ◼️

Björn Ulvaeus hus.

💥 Björn Ulvaeus, 73

Abba-stjärnan och frun Lena Ulvaeus, 69, bor i en lyxkåk värd 40 miljoner på en egna ön Vågaskär i Djursholm strax utanför Stockholm. De äger även ett fritidshus värt 7 miljoner kronor på Viggsö i Stockholms skärgård. Sekelskiftesvillan ritades av arkitekt Fredrik Liljekvist på 1890-talet och ligger i ett område klassat som ”särskilt värdefullt ur kulturhistorisk synpunkt”.

◼️ ◼️ ◼️

Hugh Grants hus.

💥 Hugh Grant, 58

Den brittiske skådisen och svenska Anna Eberstein, 40, har byggt en 230 kvadratmeter stor lyxvilla i skånska Torekov. Paret är särbor i London och har två barn ihop.

Foto: TT & Hänt

Annons