Första bilden på Therese Andersson och Arvingarna-fruarna

Första bilden på Therese Andersson och Arvingarna-fruarna

Casper Janebrinks flickvän Therese Andersson håller sig utanför rampljuset.
Nu dyker hon upp bredvid Arvingarna-medlemmarnas fruar för första gången.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Julia Franzén om relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans när han var singel”
0:37

Efter reklamen: Julia Franzén om relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans när han var singel”

(0:37)

Slå på ljud

Arvingarnas frontfigur Casper Janebrink, 53, hade ett händelserikt fjolår både i arbetslivet och inte minst på den privata fronten. I början av året gick han och ex-frun Helena Janebrink skilda vägar och kort därpå träffade han kärleken på nytt i Therese Andersson, 34.

Dessutom blev det nyblivna paret gravida och fick i september välkomna sin son Hugo. Men Casper har varit försiktig med att visa upp både sin nya kärlek och sin nyfödda son Hugo i rampljuset.

Under helgen syntes paret tillsammans med Arvingarna-kollegorna och deras respektive fruar när de tillsammans gick på den första deltävlingen av Melodifestivalen som ägde rum i Göteborg. Det var på en bild på Instagram som Lasseman hade publicerat där man kunde se hela gänget tillsammans.

Lassemans Instagram.

Så känner flickvännen Therese inför offentligheten

Men trots att Therese inte synts mycket i sociala sammanhang har det skrivits mycket i media om Casper och hans nya kärlek. När han nyligen gästade Efter fem berättade han hur flickvännen har känt kring all uppmärksamhet som paret fått.

– Lite chockad blev hon. Hon fattade inte att de skulle bli sådan uppståndelse av det. Jag varnade henne och sa att ”detta kommer att ta hus i helvete, och de gjorde det ju. Men hon har tagit det skitbra, hon bryr sig inte så mycket om det där.

För honom själv var det aningen jobbigt under sommaren påpekar han.

– Det var väl lite jobbigt ett tag under sommaren, säger han för sin egen del.

Casper Janebrink om våren ifrån familjen

Som den nyblivna pappa Casper är hade han turen att hans dansband Arvingarna hade premiär för sin nya krogshow I love Arvingarna under hösten. Den spelades lyckligtvis i Göteborg där familjen är bosatta så frontfiguren hade nära hem under de första månaderna.

Nu ska bandet däremot upp till Stockholm för att köra sin show på Hamburger börs under några veckor och då får familjen ställa om litegrann. I Efter fem berättar Casper om omställningen.

– Det kan väl hända att de följer med upp och hänger lite i Stockholm, vi har inte bestämt exakt hur det ska bli. Det blir ju några dagar som sagt var, som man ska vara här och jobba. Men nu har man ju också fått vara med ganska mycket i början här nu hela hösten, de här första fyra och en halv månaderna har jag kunnat vara hemma ganska mycket.

FOTO: TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN