Bilden som avslöjar deltagarna i nya Ex on the Beach

Bilden som avslöjar deltagarna i nya Ex on the Beach

I mars avslöjade Dplay att vi i vår kommer att kunna följa nya Celebrity Ex on the beach.
Ännu är alla deltagare hemliga, men Hänt har tagit del av en bild som enligt källor nära produktionen är tagen i samband med att deltagarna fotograferades för nya säsongen.

Ex on the beach är programmet där vi får följa flera partysugna singlar på semester i paradiset, och många i jakten på romantik, som under resans gång tvingas möta sina ex.

I början av mars släppte Dplay den glada nyheten – i vår kommer tittarna istället att kunna följa nya Celebrity Ex on the beach!

I dokusåpan kommer vi nu enbart att se profiler vi redan känner igen, det är kändisarnas tur att ta plats i paradiset och ta över programmet. Celebrity Ex on the beach har premiär i april i år, men än är alla deltagare hemliga.

Dplay hintar om deltagare till nya Ex on the beach

För ett par dagar sedan började produktionen hinta om deltagare som kommer att dyka upp i programmet. I ett av de avslöjande klippen, som publicerades idag, misstänker flera att det är Elin Skog som döljer sig, även kallad Elin Woodie.

https://www.instagram.com/p/B-J0hRfB03g/

Hänt har tagit del av en bild som enligt källor nära produktionen är tagen i samband med att deltagarna fotograferades för nya säsongen av Ex on the Beach. Det enda ansikte som i bilden går att identifiera är just Elin Skog.

När Hänt når Elin svarar hon kryptiskt.

– Haha, spännande. Det kan stämma att jag varit i Stockholm för en fotografering, men jag kan inte säga vad det handlar om, säger Elin till Hänt.

Men varken Elin, eller Dplay, kan bekräfta om bilden har något att göra med årets deltagare eller inte.

– Det är såklart roligt att det finns ett så stort intresse för vilka som kan tänkas vara med i Celebrity Ex on the beach, men vi kommenterar aldrig en cast när den inte är offentliggjord ännu, säger Mathilde Albinsson, pressansvarig för programmet.

FOTO: Dplay