TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bilden på Viktor Frisk och Margaux Dietz förvirrar följarna

17 feb, 2020 
Nya bilden på Viktor Frisk och Margaux Dietz förvirrar följarna
Efter att Margaux Dietz och Viktor Frisk umgåtts flitigt med varandra de senaste månaderna har fansen spekulerat i om det är något mer än vänskap mellan dem.
Men trots att de båda nekat till att är kärlek på gång blir följarna nu förvirrade av Viktors nya bild.
Annons
Allt du vill veta om Viktor FriskBrand logo
Allt du vill veta om Viktor Frisk

Margaux Dietz har haft flera tunga månader bakom sig. I slutet av förra året gick hon och före detta maken Jacob Liebermann ute med att de valt att gå skilda vägar – efter bara månader som gifta.

Livet efter separationen har varit tungt, något Margaux varit transparent med. Just nu har hon rest i väg till Costa Rica för en semester ensam, samtidigt som Jacob packar ihop alla sina saker för att helt flytta ur deras gemensamma lägenhet, som nu bara blir Margaux.

Jag vill ha det lugnt, jobba på mig själv och gärna längta efter att komma hem till lite tempo igen. Under tiden jag är borta kommer Jacob att flytta ut sina saker helt så det känns väldigt lägligt att ge honom space för det också”, skriver hon i ett inlägg på sin blogg.

Efter att Jacob och Margaux gick skilda vägar har hon tillbringat en hel del tid med sina vänner. En av dem hon umgåtts flitigt med är ett annat känt ansikte, Viktor Frisk.

Margaux Dietz och Viktor Frisk blev vänner under Let's dance 2018.
Margaux Dietz och Viktor Frisk blev vänner under Let’s dance 2018.

Bilden som förvirrar följarna

Det har varit många som har undrat om Viktor Frisk och Margaux Dietz är något annat än vänner, inte minst efter att de befann sig på semester i Sydafrika ihop tillsammans med flera av Margaux familjemedlemmar i januari. Men både Viktor och Margaux har flera gånger förklarat att de bara är nära vänner.

Annons

“En fin vänskap dör aldrig. Inte på den här nivån. Nej vi är inte tillsammans men vi stöttar varann i alla lägen, och vi skapar minnen jag aldrig kommer glömma. Aldrig någonsin!”, har Viktor bland annat förklarat tidigare.

På alla hjärtans dag delade Viktor en bild av honom och Margaux, och bilden uppskattades av följarna. Bland kommentarerna väller komplimanger in.

”Så fina!” skriver en, och flera håller i:

”Fina ni är”.

Men det är inte bara fina hyllningar i kommentarsfältet – bilden förvirrar också en del av följarna.

”Så fina tillsammans! (Ni är väl tsm?)”, undrar en.

”Är du och hon ihop”, skriver en annan.

”Kan inte ni bli tillsammans ni passar så bra ihop”, menar en.

Men även den här gången är Viktor Frisk snabb på att svara sina följare om hur det egentligen ligger till:

”Vi är grymma vänner”, svarar han.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Annons