Bilderna från Benjamins 20-årsfirande som får alla att häpna

Benjamin Ingrosso har just fyll 20 år och i torsdags firades han med bravur av sina vänner och familj. Bilderna från firandet är galna och får alla att häpna.

Benjamin Ingrosso fyller 20 år den 14 september och i torsdags slog han tillsammans med sin familj, sina vänner och kollegor till på stort och festade hela natten lång på restaurangen Mister French för att fira det.

“TACK för det bästa födelsedagsfirandet man kunde tänka sig”, skriver Benjamin på sin Instagram.

Mamma Pernilla Wahlgren, 49, var självfallet på plats och firade sonens födelsedag. På sin blogg skriver hon om att Benjamin helst firar sin födelsedag en vecka i streck

“Benjamin älskar ju att fylla år – och vill helst fira sin födelsedag varje dag i en hel vecka!!! Vi har kanske inte firat honom varje dag , men i  torsdags så var det dags igen”, skriver hon.

Storsyster Bianca Ingrosso, 22, var såklart också med och firade “One more time”-sångaren hon bjöd honom till och med på ett tal.

“Jag höll ett litet spontant tal, det öppnades paket och kramades. Sedan kom alla och festen drog igång på riktigt!!”, skriver Bianca på sin blogg

Underhållningen stod Benjamin själv för som framförde fem låtar tillsammans med sitt band. Bianca skriver att det var en av de bästa festerna hon varit på.

“Hela lokalen kokade, alla dansade, sjöng med, skrek, tjutade, grät, applåderade, det flög konfetti och energi var på topp! Sååå galet stolt!!”,  skriver hon.

Hon passade även på att ösa en del kärlek över sin lillebror:

“Så GRATTIS igen brorsan för att du är du, att du aldrig ändrar på dig även fast folk alltid har åsikter och att du inspirerar mig v a r e n d a jäkla dag till att våga följa mina drömmer och att fortsätta kämpa no matter what. Du är min största idol och jag dör för dig”

Och på tal om kärlek, Benjamin har tidigare berättat att de senaste låtarna han släppt har alla handlat om flickvännen Linnea Widmark. I samma inlägg på bloggen berättar Bianca att alla fem låtar som Benjamin framförde under kvällen sjöng han direkt till Linnea, han gick till och med ned på knä framför henne. Något som fick många att smälta på sociala medier.

Den 14 september fyllded Benjamin Ingrosso 20 år.

I hans familj firar man honom en vecka i streck, varje år. 

I torsdags bjöd hans skivbolag in till ett ordentligt firande på restaurangen Mister French

På scenen stod Benjamin själv och höll låda

Han bjöd på en ordentlig show 

Och sjöng alla sina låtar till flickvännen Linnea

Kärlek och gratulationer östes över honom.

Mamma Pernilla var såklart med tillsammans med sina vänner

Mormor Christina ville också parta.

Drinkmenyn var baserad på Benjamins låtar

Alla hans vänner var där och festade natten lång

Stort grattis ännu en gång, i efterskott, Benjamin!

LÄS OCKSÅ: Bianca och Benjamin Ingrosso i storbråk: ”Dum i huvudet”

LÄS OCKSÅ: Benjamins stora förändring efter uppbrottet från Linnea

Foto: IBL

SENASTE NYTT!