TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Biggest loser-Michael Fridebäck inlagd på sjukhus: ”Trasiga”

05 jul, 2019 
AvStina Dahlgren
michael fridebäck inlagd på sjukhus
Vinnaren av Biggest loser 2017, Michael Fridebäck, har än en gång lagts in på sjukhus. ”Jobbig natt. Inlagd på SÖS igen. Tarmarna trasiga igen”, skriver han på Instagram.
Annons
Anna Brolins tårar efter deltagarnas ord i Biggest loser: ”Wow”Brand logo
Anna Brolins tårar efter deltagarnas ord i Biggest loser: ”Wow”

Michael Fridebäck, 48, vann Biggest Loser 2017. När han först började sin resa vägde han 142 kilo. Efter flera månaders kamp ställde han sig på vågen i finalen – och slog publiken med häpnad.

Michael Fridebäck hade gått ner total 58.8 kilo, eller 41,4 procent av sin kroppsvikt. Med sig hem tog han vinnartiteln och vinsten på en kvarts miljon kronor.

Efter Biggest Loser-finalen gick Michael ner i arbetstid för att kunna tillbringa mer tid med familjen. Han har fortsatt att satsa hårt på träning och har kommit tillbaka till Biggest Loser, men då som tränare för de utslagna deltagarna som hamnar i Revanchen. Han håller även föredrag om träning, hälsa och hur man kan förändra sitt liv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I och med hans nya liv har han helt ställt om sin kost. Förra julen gick han dock tillbaka till att äta rött kött, vilket ställde till det. Han drabbades nämligen av tarm- och bukhinneinflammation.

– Det är min egen teori. Rött kött ligger kvar så länge i kroppen och det blev en hel del rött kött vid jul och nyår. Jag tror att det är därför. Julen var väl lite för god, sa han till Aftonbladet.

Annons

Michael Fridebäck än en gång tillbaka på sjukhuset

Han lades in på sjukhus och fick återgå till en strikt diet, utan rött kött. Michael Fridebäck återhämtade sig och har den senaste tiden tränat på som vanligt. Nu har han dock återigen lagts in på sjukhus. På Instagram har han postat en bild där man ser hans fötter i en sjukhussäng. Bredvid finns en droppställning.

Jobbig natt. Inlagd på SÖS igen. Tarmarna trasiga igen. Nu röntgen och försök till sömn. Snart frisk igen.

Följarna skickar krya-på-dig-hälsningar i kommentarsfältet. Några undrar även om hans tarmproblem har uppstått i samband med hans kostomställning och viktnedgång. Michael Fridebäck har ännu inte svarat på följarnas frågor.

Michael Fridebäck om skilsmässan

I augusti förra året berättade Michael Fridebäck att han och hustrun Emma Fridebäck gått skilda vägar.

– I och med den förändring som jag har gjort har vi kommit fram till att vi har växt ifrån varandra. Vi är bästa vänner och kommer att fortsätta jobba ihop. Vi jobbar tillsammans med ett projekt och det kommer vi fortsätta göra. Vi skiljs som bästa vänner, går åt varsitt håll och är ganska överens om det, sa Michael Fridebäck då till Hänt.

FOTO:

Annons