TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Biggest loser-Zandra Östergren har gift sig – första orden

29 jul, 2019 
AvAgnethe Alm
Zandra Östergren deltog i TV4:s Biggest loser 2017. Tiden efter programmet var tuff, men livet fick en vändning när hon träffade kärleken Jimmy. Nu har paret gift sig.
Annons
Maria Olsson tvingas lämna Biggest loser – efter regeländringenBrand logo
Maria Olsson tvingas lämna Biggest loser – efter regeländringen

Zandra Östergren, 34, blev ett känt ansikte för många när hon deltog i TV4:s populära realityprogram Biggest Loser 2017. I programmet gjorde hon en tuff resa, som fick hennes känslor att åka berg- och dalbana i takt med att kilona rasade. När hon kom hem från inspelningarna hade hon fattat ett stort beslut – att skilja sig från maken som hon varit tillsammans med i 14,5 år.

Zandra Östergren hade länge kämpat med ett missbruk, vilket var en av anledningarna till varför hon valde att bryta äktenskapet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Under min tid på slottet insåg jag hur självisk jag har varit. Han har varit väldigt medberoende till mig och jag har varit väldigt manipulativ för att få igenom allt. Jag kände att nu vill jag inte såra honom mer. Det var för hans skull också, sa Zandra Östergren till Hänt efter Biggest Loser 2017.

Tiden i Biggest loser var tuff för Zandra.

Missbruket var något som Zandra Östergren föll tillbaka i när hon kom hem från Biggest loser. Hon påbörjade därför en behandling och där tog livet en annan riktning då hon träffade nya kärleken Jimmy Holmgren, 30.

Annons

Lyckan efter uppskjutna bröllopet

Sedan sommaren 2017 har Zandra och Jimmy varit ett par – och mycket har hänt i relationen sedan dess. Numera är de sambor, har köpt radhus, fått gemensamma dottern Vendela, 1, och förlovat sig. Och i helgen var det dags för bröllop. Den 27 juli gifte de sig vid Harnäs ruin utanför Furuvik, och för Hänt berättar Zandra att hon längtat länge efter den stora dagen.

– Det känns jättebra. Äntligen, känner jag! Han friade ju för 1,5 år sedan och vi skulle gifta oss förra sommaren, men då var jag väldigt gravid. Så tänkte vi att vi skulle gifta oss när hon var sex veckor, men vi insåg ganska fort att vi inte skulle palla det. Så då blev det nu istället, säger Zandra Östergren till Hänt.

Hon beskriver känslorna:

– Det var jättefint. Vi var väldigt nervösa. När ringarna skulle på var det skakigt, säger Zandra Östergren.

Dagen firades med nära och kära. På plats under bröllopet fanns även Zandras dotter Lia, 14, och Jimmys dotter Joulina, 7, som de har sedan tidigare förhållanden. Efter bröllopet delade Zandra Österberg ett Instagram-foto på familjen från tillfället, och möttes av gratulationer från följarna.

Annons

”Äntligen är vi man och hustru! Tusen tack till alla som kom och förgyllde vår dag”, skrev hon till bilden.

Döttrarna Lia, 14, och Joulina, 7, har Zandra och Jimmy sedan tidigare. Gemensamt har de dottern Vendela, 1.
Döttrarna Lia, 14, och Joulina, 7, har Zandra och Jimmy sedan tidigare. Gemensamt har de dottern Vendela, 1. FOTO: Privat

Zandra Östergren om framtidsplanerna

För Hänt berättar Zandra Östergren att hon nu vill fortsätta satsa på familjelivet ihop med maken och barnen. Hon gläds åt att barnen fått en fin relation och avslöjar även att paret drömmer om att få utöka familjen med ännu en medlem.

– Förhoppningsvis blir det fler barn. Det skulle vara roligt med en pojk. Det är så mycket flickor här, skrattar Zandra Östergren.

Barnlängtan har länge varit stor hos Zandra Östergren. Innan dottern Vendela kom till världen hade Zandra velat ha barn över tio år – och det var tack vare Biggest loser som hennes barnönskan kunde slå in, berättar hon.

– Jag har PCOS och i princip aldrig ägglossning, men tack vare Biggest Loser och viktnedgången fick jag tillbaka min fertilitet. Annars hade hon aldrig blivit till, säger Zandra.

FOTO: TV4, Privat

Annons