Biggest Loser-vinnaren Malin Öströms stora gravidlycka

Biggest Loser-vinnaren Malin Öströms stora gravidlycka

Biggest Loser-vinnaren Malin Öström delar nu med sig av det glädjande beskedet – hon ska bli mamma!.
"När vi två blir tre", skriver Malin Öström på Instagram.

Tre starka personer kämpade förra året om at vinna Biggest loser 2019 – Malin Öström, 29, Johan ”Sune” Sundahl, 29, och Markus Edlund, 44.

Både Malin och Markus hade då åkt ur tävlingen men lyckats kriga sig tillbaka in på slottet via det som kallas för Revanschen. Och revansch fick de verkligen. När Malin ställde sig på vågen hade hon gått ner hela 44,7 kilo, det vill säga 42,1 procent av hela hennes tidigare vikt. Det gav henne en vinst i Biggest loser 2019.

– Helt ärligt så är det nästan svart från den stunden. Jag kommer knappt ihåg någonting. Lycka, glädje, men samtidigt sorg för att man förstod att nu är det slut, sa Malin till Hänt då.

Hon blev den andra kvinnan i programmets historia att ta hem en seger, något hon blev extra stolt över.

– Det är kul, jag tycker att tjejer behöver lyftas lite. Oftast blir man som tjej borträknad när det kommer till sådana här saker. På nio säsonger har två tjejer vunnit så jag tyckte det var så kul att jag lyckades!

Malin kämpade hårt för vinsten. Hon berättade för Hänt förra året hur tufft det var att leva på kaloriunderskott och att dessutom träna hårt. 

– Jag hade vissa perioder när jag bara började gråta. Jag kände bara att ”gud jag orkar inte mer nu”. Jag var så hungrig och så måste man gå ut och gå i två timmar till fast att man redan tränat i fem timmar. 

Gravidlycka med pojkvännen

Utöver vinsten i Biggest Loser kan nu Malin glädjas åt en annan sak: att hon ska bli mamma. På Instagram delar hon med sig av en bild där hon och pojkvännen håller om magen med texten:

“När vi två blir tre”.

Till inlägget väller grattisönskningarna in till de blivande föräldrarna.

FOTO: Instagram, Tv4/Tv4play

SENASTE NYTT!