Biggest loser-tränarens ilska efter upptäckten: "Blir så arg"

01 maj, 2017 
https://image.hant.se/Lina_Ar-120x150.jpg.jpg?imageId=4948149&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Lina Arvidsson
När Biggest Loser- coachen Mikael Hollstens lag visar dåliga siffror på vågen släpper han fram sin inre gladiator. Laget får huka sig under en dundrande utskällning. "Det är bara att åka hem", säger Mikael Hollsten.
Annons

I TV4:s viktsåpa “Biggest Loser” hänger allt på att gå ner i vikt. Det röda och det grå laget ägnar sig åt hård träning och strikt diet för att få ihop flest kilon och slippa rösta ut en lagmedlem.

I förra veckan var därför besvikelsen stor när grå laget visade mycket dåliga siffror vid invägningen.

När en av lagmedlemmarna Ludvig Johansson, 22, vägde sig hade han inte gått ner ett enda gram. När sedan  Pontus Björlund, 26, gick upp på vågen hade han gått upp 0.4 kilo och grå lagets coach, Mikael Hollsten, trodde inte sina ögon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag vet inte vad jag ska göra, jag vet inte vad jag ska säga. Jag är bara så jäkla ledsen, sa Mikael Hollsten då.

Det var en arg och ledsen Mikael Hollsten som fick se lagets resultat.
Det var en arg och ledsen Mikael Hollsten som fick se lagets resultat.

I måndagens avsnitt var det dags för grå laget att bege sig till gymmet igen – där de får en rejäl uppsträckning av Mikael Hollsten.

Annons

– När jag står på invägningen, den första smällen jag får är att det är lite låga siffror. Sen står det 0.0 kilo och jag blir så arg! Jag blir så arg, säger Mikael Hollsten upprört.

Tystnaden ligger tung över det grå laget som sammanbitet fortsätter kämpa på sina träningsmaskiner under Mikael Hollstens utskällning.

Mikael Hollsten kan inte hålla ilskan tillbaka när han konfronterar sitt lag.
Mikael Hollsten kan inte hålla ilskan tillbaka när han konfronterar sitt lag.

– Jag kämpar för att hålla motivationen uppe, jag kämpar för att ni ska göra alla de här extra repetitionerna, för att ni ska känna er stolta över er själva. Och sen när jag inte är här, då är det som att då gäller det inte längre. Vi snackar sex till åtta timmar träning varenda jävla dag och det är ingen pardon. Då är det bara att åka hem! säger Mikael som avslutning.

I invägningen hade det grå laget gått ner 10 kilo, eller 1.2 procent. Det röda laget hade gått 13.3 kilo samt 2 bonuskilon från en tidigare tävlingsvinst. De hade då gått ner 2.3 procent. Resultatet blev att det grå laget fick rösta ut en person. Valet föll på Ludvig Johansson.

Annons

Foto: TV4

Annons