Biggest loser-Simon jagas av tusentals kvinnor: "Är öppen för allt"

Simon Axelsson tog sig till final i årets "Biggest loser" och blev snabbt en stor tittarfavorit. Nu hoppas tusentals tjejer på att vinna hans hjärta. – Jag trodde aldrig att jag skulle få sån här uppmärksamhet. Jag har aldrig känt mig snygg förut, säger han till Hänt.

Han gick ner nästan 60 kilo i årets upplaga av “Biggest loser” och knep en finalplats. Men trots att Simon Axelsson, 22, inte kammade hem vinsten i dokusåpan, så har han i stället vunnit hjärtan över hela landet.

Nu berättar tv-profilen för Hänt att han fullkomligt har blivit fullständigt överöst med kärleksfulla mejl och meddelanden från tjejer som vill få honom på kroken efter dokusåpan.

– Det har varit jättemycket tjejer som skrivit till mig sedan programmet. Det är mer än hundratals, det är nog tusen stycken. De sista två veckorna i programmet har det varit extremt. De skriver till och med till mina vänner för att de “måste få kontakt” med mig. Det är väldigt roligt faktiskt, säger Simon Axelsson till Hänt och fortsätter:

– Jag trodde verkligen aldrig att jag skulle få sån här uppmärksamhet eller att så många som skulle skriva till mig. Jag har aldrig känt mig snygg förut.

Vad skriver tjejerna till dig?

– De skriver att de vill dejta mig och ja, de vill göra allting… De skriver allt möjligt, att jag är sjukt sexig och sånt. Men det är bara kul, jag är öppen för allt, säger han och skrattar.

LÄS MER: Så ser “Biggest loser”-deltagarna ut idag – efter sina viktras

Simon Axelsson berättar att han också har börjat dejta efter “Biggest loser” och att han gärna vill träffa en flickvän. Men än så länge har tv-profilen inte hittat rätt tjej.

– Jag vill väldigt gärna träffa någon. Det har inte gått så bra än, jag har ingen flickvän, men jag har börjat dejta. Men det är inget som har utvecklats till någonting mer än, säger han.

Hur ska man göra för att snärja dig om man vill ha en dejt? 

– Om man fortsätter skriva, så kommer jag att svara till slut. Sen kan man alltid hitta mig på dansgolvet på klubben, för jag älskar att dansa och är fan kung på det. Jag brukar twerka loss där, så mig missar man inte, säger han.

Vad vill du träffa för typ av tjej?

– Alltså, för mig spelar det inte så stor roll, bara hon har ett gott hjärta och får mig att må bra. Det är det jag bryr mig mest om, säger han.

LÄS MER: Zandras krasch efter Biggest Loser – begärde skilsmässa

I början av “Biggest loser” sa Simon Axelsson att han slutat älska sig själv, i takt med att han gått upp i vikt. Men efter att ha tappat 60 kilo ser tv-profilen nu ljust på framtiden.

– Så som jag lever nu är så jag vill leva. Mitt liv har förändrats till allt det positiva som jag hade hoppats på. Att jag trivs med mig själv, att jag vågar göra saker, att jag har fått självförtroende och att jag kan sporta igen. Jag har nog blivit lite mer fåfäng nu också, och det är väldigt kul. Innan har jag inte känt mig så bekväm i det jag haft på mig. Jag älskar mig själv nu. Så är det, säger han.

Foto: TV4