Artikeln innehåller reklamlänkar

Biggest loser-Pischas kärlekslycka – orden efter förlovningen

Biggest loser-tränaren Pischa Strindstedt har förlovat sig med kärleken Shawn.

Biggest loser-tränaren Pischa Strindtedt har förlovat sig. I ett inlägg på Instagram delar hon nu med sig av den stora nyheten och beskriver sin stora lycka.
Biggest loser-Pischas kärlekslycka – orden efter förlovningen
Slå på ljud

Pischa Strindtedt, 33, gjorde entré som ny tränare i Biggest loser 2018, ett jobb som hon avslöjade så sent som en vecka innan säsongspremiären. Men starten som Biggest loser-tränare blev inte särkilt lätt. Redan innan premiären möttes Pischa av så pass stark kritik för sin medverkan att hon valde att ge svar på tal på sin blogg.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Kritikerna menade att Biggest loser var alldeles för fokuserat på hur mycket deltagarna går ner i vikt, och pekade på att många av deltagarna direkt efter inspelningarna gått upp all vikt igen. De ifrågasatte därför Pischa Strindstedts val att bli en del av programmet.

Pischa förklarade sig på sin blogg och förklarade att hon ser träning som en livsstil som inte bara gett henne muskler och energi – utan även ett självförtroende och självkänsla hon tidigare i livet saknade.

”Jag har tampats mycket med mig själv genom åren. Hatat & hatat. Hatat så mycket att jag velat göra mig själv illa. Vilket jag också gjorde. På många olika sätt. Genom åren har jag vuxit långt ifrån de tankarna OCH handlingarna. Jag känner mig stark både fysiskt & psykiskt, stundvis till och med som att jag besitter superkrafter”, skrev Pischa på bloggen.

Och det var just den upplevelsen och lärdomen som hon ville dela med sig av till 2018 års Biggest loser-deltagare.

”Jag vore en dåre om jag gått igenom allt jag gjort & sedan inte dela med mig av den resans lärdomar till andra som kanske sitter fast i skiten om jag får uttrycka det så. För när det är mörkt…ja då är det jävligt mörkt”, skrev hon.

Biggest loser-tränaren delar lyckan på Instagram

Pischa Strindstedt dök även upp som tränare för 2019 års upplaga av Biggest loser, och efter inspelningarna har hon fortsatt att dela glädje kring träning på sitt Instagram-konto. Det är även där hon nu också delar med sig av ännu en stor glädje – nämligen i kärlekslivet. I ett inlägg berättar hon att hon blivit friad till av pojkvännen Shawn under en resa till Kroatien.

”JAG SA JA! Av allt fantastiskt jag har fått uppleva på denna resa så är detta det bästa. Jag blev så chockad & förstod ingenting, tårarna bara rann & alla våra år tillsammans passerade i revy. För mig har han alltid varit den självklara & nu börjar en ny episod i våra liv tillsammans. Nazdrowje!”, skriver Pischa i inlägget.

I kommentarsfältet strömmar nu gratulationer in från Pischa Strindstedts följare, som gläds åt den stora nyheten.

”Åååh, underbart! Grattis till er!”, skriver en.

”ÄNTLIGEN”, konstaterar en annan.

”Men åh vad himla roligt! Gud så glad jag är för er skull! Stort grattis”, skriver ännu en.

FOTO: TV4, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN