Biggest loser-paret Lisen och Pontus Björlunds bröllopslycka

Lisen och Pontus björlund från biggest loser har gift sig

Lisen Saldes och Pontus Björlund träffades för första gången i Biggest loser 2017. I helgen blev de man och hustru! ”Det jag har svårt att förstå är att jag numera är fru till mannen som jag visste sen dag ett skulle bli min”, skriver Lisen efter bröllopet.

Lisen Saldes och Pontus Björlund träffades för första gången när de både deltog i Biggest loser 2017. De gjorde inte bara en stor viktresa under programmets gång – där startade de även sin kärleksresa. Efter inspelningarna dröjde det inte lång tid innan Lisen och Pontus flyttade ihop i Pontus lägenhet i Norrköping.

Och det ena kärleksbeskedet efter det andra – kort därefter avslöjade Lisen och Pontus att de väntade tvillingar!

– Jag har inte hunnit smälta allting. Jag var ju precis med i finalen av Biggest loser för några dagar sen, så allt det här med programmet har jag inte heller hunnit smälta. Det har blivit ett par månader fulla av överraskningar, sa Lisen till Hänt då.

I november 2017 kom tvillingarna till världen och Pontus skrev då om den stora babylyckan i ett inlägg på sin Instagram.

”Nu är familjen komplett, mina älskade barn är här”.

Det blev två små flickor som fått namnen Elise och Estelle.

503 Service Unavailable

Lisen och Pontus bröllopslycka

I helgen gifte sig Pontus och Lisen, numera delar de efternamnet Björlund.

Den absolut bästa dagen i mitt liv var när barnen föddes. En STARK andra plats va denna dag då vi valde att dela resten av våra liv tillsammans! Jag älskar dig nu och för alltid min kära fru!”, skriver Pontus i ett inlägg på sin Instagram när han delar en bild från bröllopet på hela familjen.

Även Lisen skriver om lyckan i ett eget inlägg.

”27/4-19 vilken dag! Jag har inga ord som kan beskriva det jag känner just nu… Det är väldigt mycket glädje och en enorm tacksamhet gentemot alla som bevittnade våran stora dag. Det jag har svårt att förstå är att jag numera är fru till mannen som jag visste sen dag ett skulle bli min. Jag älskar dig min Pontus, vi fyra mot världen”, skriver Lisen.

Stort grattis till de nyblivna makarna!

LÄS MER: Biggest loser-Lisen om hemliga dealen i Lyxfällan: ”Var planerat”

LÄS MER: TV4:s nya avslöjande om romansen i Biggest loser: ”Känslosamt”

FOTO: TV4, Instagram

SENASTE NYTT!