LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Biggest loser-Mikael Hollsten och hustrun Emelie Hollsten skiljer sig

28 feb, 2023 
TV-profilerna Mikael och Emelie Hollsten träffades i Gladiatorerna. Idag är de gifta och har en son tillsammans.
Men nu går de ut med beskedet – paret skiljer sig.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kiana Blanckerts sjukdomsbesked timmar innan Melodifestivalen: ”Virus”Brand logo
Kiana Blanckerts sjukdomsbesked timmar innan Melodifestivalen: ”Virus”

Emelie Hollsten, 33, deltog i TV4:s Gladiatorerna i Karlstad. Då fick vi se henne som en utmanare och hon ställdes emot bland annat gladiatorn Prime. Mikael Hollsten, 39, som han egentligen heter känner du kanske även igen som tränare i Biggest loser.

Det blev starten på parets nästan 12 år tillsammans. Sedan dess har Emelie och Mikael gift sig och även fått sonen Winter, 5, tillsammans.

Mikael och Emelie Hollsten skiljer sig

Nu går Gladiator-paret ut med det tråkiga beskedet att de ska skiljas.

I varsitt inlägg på Instagram berättar de nyheten för sina följare. Emelie skriver en lång och känslosam text, under en bild från parets bröllop år 2016 börjar hon med att skriva:

”Det är dags att välkomna ett nytt kapitel i livet. Efter snart tolv år har jag och Mikael beslutat att gå skilda vägar.”

Emelie fortsätter med att uttrycka sin tacksamhet gentemot sin tidigare partner, och för alla år de spenderat tillsammans.

Annons

Trots all hjärtesorg under det senaste halvåret skulle jag inte ha något som helst ogjort. Allt har varit och är precis som det ska.”

Mikael Hollstens egna ord som skilsmässan

Även Mikael delade ett inlägg på Instagram.

”Vårt liv tillsammans har varit helt fantastiskt och utvecklande och kulminerade med den där rent magiska varelsen vi kom att kalla Winter.”, skriver Mikael på Instagram och fortsätter:

”Det finns inte en cell av ånger i min kropp över det som varit och jag tror både jag och Emelie fattar ett helt korrekt beslut där vi får växa och utmana världen på egna fötter med 100% ansvar gentemot oss själva.”

När Hänt hör av sig till Mikael för att höra hur de mår nu efter att de gått ut med beskedet säger han att alla mår bra.

”Gemensamt beslut. Alla mår bra, tack.”, skriver Mikael till Hänt.

FOTO: INSTAGRAM, YOUTUBE

Annons