Biggest loser-Michael Fridebäcks dramatiska olycka: ”Panik”

Biggest loser-profilen Michael Fridebäck lades akut in på sjukhus efter att ha börjat brinna.

Helt plötsligt fattade han eld.
Biggest loser-profilen Michael Fridebäck delar nu med sig om den otäcka olyckan på sin Instagram.
”Brännskador lite här och där men handen är värst”, skriver han.
Maria Olsson tvingas lämna Biggest loser – efter regeländringen
Slå på ljud

Michael Fridebäck, 47, vann Biggest loser 2017. Han kammade hem segern efter att ha gått ner 58,8 kilo, vilket blev 41,4 procent av hans kroppsvikt. Med sig hem tog han vinsten på 250 000 kronor och massor av nya vanor.

Efter Biggest loser-finalen har Michael Fridebäck fortsatt att satsa hårt på träning. Han har även gjort comeback i Biggest loser, men då som tränare för de utslagna deltagarna som hamnar i Revanchen. Han håller även föredrag om träning, hälsa och hur man kan förändra sitt liv.

I somras mådde Michael Fridebäck väldigt dåligt och fick åka in flera vändor till sjukhuset då han hade det struligt med sina tarmar.

Jobbig natt. Inlagd på SÖS igen. Tarmarna trasiga igen. Nu röntgen och försök till sömn. Snart frisk igen, skrev han då i ett inlägg på Instagram.

Många undrade då om det var hans viktnedgång och omställda kost som hade ställt till det. I ett nytt inlägg svarade Michael Fridebäck på följarnas frågor:

”Har fått frågan om min viktnedgång påverkat detta, ja till det positiva idag funkar min mage bra mycket bättre än tidigare, dock måste jag lära mig att leva med dom skador jag drog på mig som tjockis. Jag måste hålla en bra kost och inte slarva och stressa för mycket, då hamnar jag här. Ibland är man dum i huvudet och gör saker man ångrar och får betala ett högt pris, bara lära sig att inte göra om det.”

Började brinna på sin trädgård

Nu har tv-profilen tvingats läggas in på sjukhus återigen. Denna gång efter en dramatisk olycka i hemmet. I ett inlägg på Instargam berättar han om den otäcka olyckan, som ledde till flertalet brännskador.

”Skulle bara elda lite på tomten och höll på att brinna upp. Hällde på bensin på rishögen för att få lite fart. Vänder mig och snubblar till lyckas hälla bensin över mig som tar eld. Rullar runt i gräset i halv panik, tackar min tjocka kläder för att det ändå gick så bra”, skriver han till flertalet bilder där han ligger i en sjukhussäng.

Han fortsätter:

”Inlagd på SÖS nu med brännskador lite här och där men handen är värst. Skall operera den i morgon, dom skall skära upp fingrarna så att huden inte spricker. Men mår bra och är uppe och går. Fått morfin så just nu känns det rätt okej”.

Michael Fridebäcks följare visar nu sitt stöd i kommentarsfältet.

”Hoppas på snabb återhämtning… Kämpa på och kom tillbaka starkare än någonsin”, skriver en.

”Jösses!! Tur det gick hyfsat okej ändå! Krya på dig!”, skriver en annan.

”Nej så galet, kunde blivit ännu värre. Stackare”, skriver ännu en.

FOTO: Instagram/TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN